Pallontallaajat.net
Valikko

Yankees vs. Texas Rangers

Kirjoittanut Inka 18.6.2011

Economy candyn karkkipussi kourassa suunnattiin toisena Nykin päivänä (eli toissapäivänä jos meikän laskelmat pitää paikkansa) the Bronxiin. Yankee Stadium veti puoleensa, ja löydettiin itsemme liput kourassa tuntia ennen peliä stadionin edustalta. Kierrettiin koko stadion että löydettiin oikea sisäänkäynti ja kivuttiin sitten melkein ylimpään kerrokseen, missä meidän istumapaikat sijaitsi. Mentiin niin hyvissä ajoin, että siellä oli vaan kourallinen ihmisiä.

Meikä olis halunnu välttämättä ostaa semmosen ison yankee-logolla koristellun juomamukin, mutta koska niihin ei saanu muuta ku limsaa, täytyi se jättää välistä. Mukaan tuli kuitenki Karimin kauan haaveilema vaahtokumisormi, mitä se sitten osotteli katkerana kohti taivasta aina välillä. Katkerana sen takia, että se huomas että niitä ei oo muilla ko lapsilla ja sillä. Mutta ei sen väliä, olipahan kuitenki!

Siinä vaiheessa kun peli alako, porukkaa alako olleen jo ihan mukavasti. Ihimeteltiin vähän ku mitään selostusta siihen peliin ei tullu, mutta jotenki sitä sitte kuitenki kykeni seuraamaan. Ekaksi meikäläinen taputti ja iloitsi aina sen mukaan millon muutki, mutta illan edetessä opin iteki tunnistamaan, millon oikiasti pittää taputtaa ja millon ei.

Oltiin stadionilla kylläki vaan puoleen väliin peliä asti, sillä siinä vaiheessa oltiin istuttu penkeillä jo pari tuntia ja aateltiin että ei ehkä yöhön asti olla. Koko peli tosiaan olis kestäny neljä tuntia, joten luovutettiin puolivälissä.

Siisteintä siellä oli kuitenki se että pääsi näkemään, miten paljon se meininki oli oikeasti semmosta mitä telkkarissa näkee. Ympäri katsomoa käveleskeli tyyppejä jotka kanto pään yläpuolella esimerkiksi kaljalaatikoita tai hodaribokseja, ja kauppaili niitä menemään. Lisäksi se, että kansallislaulu kuunneltiin aivan ensimmäisenä pelin aluksi oli kans suoraan telkkarista.

Tähän loppuun vielä pahoittelut jos teksti vähän hyppii, takana on aikamoinen päivä ja tässä väsyttää jo melekoisesti. Huomenna sitten lisää, kommentoikaahan Suomen kuulumisia!

Translation: We went to see the Yankees a couple of days a go and it was like right from the telly. The first thing that happened in the beginning of the game was that we listened the national anthem of the USA. We also saw the vendors walking around and shouting offers of their products. The game lasted for four hours, and we lasted only two. But still, it was so cool!

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti