Pallontallaajat.net
Valikko

Pikaretki Philadelphiaan

Kirjoittanut Inka 23.6.2011

Ihanaisten New York-täytteisten päivien jälkeen suunnattiin nokka kohti Newarkin lentoasemaa ja autoa. Meitä odottikin siellä kultainen Toyota Sienna, seitsemän hengen tila-auto jonne meidän matkalaukut mahtui aivan mainiosti. Koska mukana on meikäläinen ja kuus jätkää, minut laitettiin tietenkin ensimmäisenä ajamaan. Ja ajo meni, no ihan hyvin. Ei saatu ku yks keskari ja muutama tööttäys, mutta äkkiä siinä oppi että ylinopeutta pitää ajaa ja että oikealle kaistalle ei oo mitään asiaa jos ei aio kääntyä oikealle.

Ekana ajettiin tosiaan päiväretkelle Philadelphiaan. Sieltä ei ollu oikeen mitään muuta tiedossa kuin että Rocky-patsas sijaitsee siellä, joten otettiin nokka kohti kaupungin taidemuseota ja niitä kuuluisia portaita. Matkan varrelta löytyi kuitenkin kaikenlaista siistiä ja otettiin paljon yhteiskuvia! (Tai siis meikä kuvas poikia.)

Philadelphiasta jatkettiin matkaa illaksi Washingtonin huudeille motelliin, ja sieltä sitten aamulla Washingtonin kautta eteenpäin. Auto on kyllä ihan mahtava! Siellä on tilaa nukkua ja ilmastointi on toistaiseksi pelannu, ja mikä parasta, takaovet aukeaa nappia painamalla! Kyllä elämä on ihanaa. :D

Translation: After the days in NYC we went by a train to Newark airport to pick up our car. It is a Toyota Sienna and ment for seven people, so it is HUGE. I travel with five guys and I was the one to drive first. Well, it was an experience. I got a couple of honks and one middle finger, so it was a start. The first destination by car was Philadelphia, and I took some great group photos of the guys in there!

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti