Pallontallaajat.net
Valikko

Pyykkipäivä ja vierailu Wal Martissa

Kirjoittanut Inka 23.6.2011

Saavuttuamme North Carolinan Jacksonvilleen oli matkaa takana jo sen verran monta päivää, että oli aika pyykätä. Siispä kaivettiin hostellissa esille ne ainoat puhtaat vaatteet ja painuttiin ettimään kolikkopesulaa. Meikältä löytyi tyylikäs pyöräilyshortsit ja t-paita-yhdistelmä, jonka johdosta en kuitenkaan saanut selkään vaikka Yankeesia kannatinki. Motellissa (Super8) ei ollu pyykinpesukonetta, mutta onneksi respan nainen osasi neuvoa, että Wal Martin lähellä on pesula. Otettiin siis ensin suunta kohti Wal Martia!

Wal Martista löytyi kaikenlaista siistiä, testailtiin Ismon kans hattuja Teksasin-vierailua varten, mutta jätettiin ostamatta. Ostamatta jäi myös iso purkki Cheese Ballsseja, mutta niitä piti kuitenkin ihmetellä. Aivan älyttömiä juttuja muutenki löytyy noista kaupoista, ykski päivä ihmettelin spreijattavaa juustoa, jota myytiin samanlaisessa pakkauksessa kuin valmiskermavaahtoa. Aika ällöttävää. Wal Martista ollaan ostettu pääasiassa vettä gallonoittain ja pähkinöitä ja muuta ihanaa mussutettavaa. Karkkiosastot on melko köyhiä ja pakkaukset vähän liian isoja, joten niitä en oo ostellu etes kauhiasti. Ja Karim ja Juho osti kaveriarskat, aika tyylikkäät.

Wal Martin läheltä löytyi tosiaan kolikkopesula, mikä oli aivan hullun siistiä! Niinko jenkkileffoissa ja -sarjoissa aina näkkee tyyppejä kolikkopesuloissa, oli tuo aivan samanlainen. Heitettiin quartereita sisään ja ootellessa käytiin hakemassa läheisestä Wendy’sistä burgerit (siellä oli muuten luokattoman huonoa palvelua, en todellakaan suosittele).

Pesulasta löyty syömisen lisäksi myös muuta viihdettä siksi aikaa, kun odoteltiin pesukoneen ja kuivausrummun hurinan loppumista. Meillä on viihdykkeenä “dollarin haaste”-niminen tehtävä jossa haastetaan kavereita tekemään typeriä juttuja minikorvauksella. Dollarin haasteita on olleet muun muassa Washingtonissa olevan obeliskin nuoleminen Ismon toimesta ja New Yorkissa olevassa suihkulähteessä kylpeminen Janin toimesta. Juho haasto meikät istumaan tuossa pyykkikärryssä kuten Rachen Frendeissä konsanaan, mutta pelkäsin ettei se kestä mua joten en tehny sitä. Sitte myöhemmin Karim istuskeli siellä menemään, joten siinä meni se haaste. Hyviä ideoita otetaan myös vastaan!

Translation: In Jacksonville, NC we had our first laundry day. We found a coin laundry next to a Wal Mart so we took an excursion to Wal Mart before doing the laundry and found some cool stuff in there. While doing the laundry we had some burgers.

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti