Pallontallaajat.net
Valikko

Rossailua Washingtoniin

Kirjoittanut Inka 23.6.2011

Siinä näette meidän ajokin! Annettiin nimeksi Big L, sillä meillä on tuossa Louisianan rekisterikilpi, mikä on meikästä aika jees. Mielummin se entä esim nykin niin ei tuu etelävaltioissa ehkä niin helposti turpaan. Mutta siinä se on, tosi hyvä menopeli ja helepottaa tätä matkantekoa melekosen paljon.

Aamulla herättiin noin parikyt kilsaa Washingtonin pohjoispuolella ja otettiin suunnaksi maan pääkaupunki. Tarkoitus ei ollu hengailla siellä mitenkään hulluna sillä edessä oli vielä ajopäivä. Ajateltiin kuitenkin käydä muutama tunti hengailemassa, tsekkaamassa valkoinen talo ja kyttäämässä jos vaikka Obamaa näkyis. No, ei näkyny. Muuta siistiä kuitenki oli, ja etittiin esimerkiksi parkkipaikkaa puoli tuntia. Mutta niin käy joskus Washginton D.C:ssä.

Eka tsekattiin valkoinen talo kaukaa ja huomattiin obeliski, jonka meikä muistaa nyt pääasiassa Forrest Gumpista. Käytiin hengailemassa siinä sen vieressä ja ihastelemassa älytöntä kasaa jenkkien lippuja. Oli aika vaikuttavaa, vaikka laittoikin miettimään että jos suomessa olis vastaavanlaista kansallismielisyyttä, menis se homma ehkä enemmän uusnatsismin puolelle. Mutta ameriikassa ameriikan tavalla! Oon vähän kyllästyny ottamaan poikiista sivupotkukuvia joten haastoin ne tekemään ihmispyramidin obeliskin edessä, ja ne pölijät suostu. Hyvin meni!

Saatiin myös hyvin Taekwon-Do-henkinen yhteiskuva obeliskin juurella, kun muut turistit innostu kuvaamaan meitä. Oltiin jo menossa takas autolle valmiina jatkamaan matkaa, mutta päätettiin vielä käydä tsekkaamassa valkoinen talo toiselta puolelta. Ja kuten Ismon pusero antaa ymmärtää, tuolla oli aivan SAIRAAN kuuma! Hiki virtas ja vettä kului, mutta tulipahan käytyä Washington D.C:ssä!

Ja tähän väliin todiste siitä, miten hyvä nukkumapaikka Big L oikeasti on. Todisteena siis tuo meikän vastaheränneen naama ja sekainen tukka. Hyvin maistuu uni, ja on tosi jännä herätä kun ikkunasta näkyy seuraavanlaisia ihmetyksiä:

Translation: After Philadelphia we continued our trip to the USA capital, Washington D.C. We didn’t have too much time there so we just decided to see the White House and the obelisk nearby. First we had to look for a place to put our car, Big L and it took half an hour. After that everything went well, we took some cool photos and tried not to melt under the burning sun. After D.C. sleeping in the car was the thing to do, and you can just imagine how weird it felt to wake up and see a truck pulling a whole house!

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti