Pallontallaajat.net
Valikko

Ensimetrit Miamissa

Kirjoittanut Inka 24.6.2011

Kuuma sää jatkui myös Floridassa, kun paineltiin kohti Miamia. Majoituttiin Miami Beachilla sijaitsevassa South Beach hostelissa, mikä oli melekoisen nappivalinta. Nukuskeltiin kaheksan hengen dormissa, missä oli ekana yönä kaverina joku israelilainen jätkä, ja seuraavana päivänä se lähti ja saatiin olla loppuaika keskenämme, mikä kyllä oli ihan mukavaa.

Voin muuten kertoa, että fiilis oli melekoisen siisti ko Miamin pilvenpiirtäjät alkoi lähestyä ja Juhon DJ-boksista alkoi soida Will Smithin Miami. :D Vielä siistimpää oli kun saatiin Big L parkkiin, kamat hostellihuoneeseen ja päästiin oikeasti tutkimaan huudeja.

Rantsu oli melko lähellä hostellia joten ei oltu kävelty ko vähän aikaa, niin rantsu tuli vastaan. Ismo heitti Jannelle dollarin haasteen, en nyt muista tarkalleen mitä siihen sisältyi mutta yllä oleva kuva antanee hieman osviittaa.

Rantsulla oli niin siistin näköistä, että ei voinu muuta ko ihailla ja kyyläillä ympäriinsä. Oltiin ostettu päivällä aiemmin Karimin kanssa snorkkeli ja kahet uimalasit, joten Karim kävi vähän testailemassa niitä. Aiemmin päivällä oltiin myös käyty heittämässä talviturkit Coco Beachilla, joten meikäläinen jätti uikkarit kotia ja jäin katteleen ko muut snorklaili menemään.

Luonnollisesti ko me oltiin rantahengailemassa alako satamaan vettä. Ja luonnollisesti alako myös ukkostaan ja salamoida, kuten huomaatte ylemmästä kuvasta. Oon ehkä enemmän ylypiä tuosta ylläolevasta kuvasta ko mistään muusta!


Eka Miami-ilta piti siis sisällään rantafiilistelyä, muiden suorittamia uintireissuja ja pimeällä rannalla kävelyä. Kyllä kelpas noissa maisemissa!

Translation: These pictures are from our first evening in Miami Beach. That place is awesome!

Lisää tästä aiheesta

2 Kommenttia

Kea 13.6.2013 at 23.51

kivoja kuvia!

Vastaa
inkkap 17.6.2013 at 22.44

Kiitti! :)

Vastaa

Jätä Kommentti