Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Kirjautuminen Pallontallaajien keskustelupalstalle päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Motellihengailua keskellä ameriikkaa - Archie gone Lebanon - Matkablogi
Pallontallaajat.net
Valikko

Motellihengailua keskellä ameriikkaa

Kirjoittanut Inka 28.6.2011
Nöreämistä Tallahasseen Super8 king size bedillä

Tällä reissulla motellit on tulleet melekoisen tutuiksi. Ennen lähtöä koitettiin valita semmoisia hyviä ja suht edullisia motelleja joissa yövytään, ja päädyttiin varaamaan majoitukset kahdesta eri ketjusta, Super8 ja Motel6. Ihan ensimmäinen motelliyö vietettiin Motel6:ssa, ja se oli kyllä meleko kauhia. Jätkien huoneessa haisi röde eikä sitä muutenkaan ollu siivottu, ja luonnollisesti paikka oli aivan täynnä joten ne ei saanu uutta huonetta. Siellä ne sitten kytystelivät yön.

Noista motelliketjuista halvempi, Super8 on toistaiseksi osoittautunut melekoisen paremmaksi valinnaksi. Hintaan sisältyy aamiainen ja netti, kun taas motel6 ei tarjoa aamiaista ollenkaan ja nettiki maksaa kolme dollaria. Lisäksi varausvaiheessa ilmoitettuun hintaan ei ollu Motel6 kohalla lisätty veroja lainkaan, kun taas Super8 lisää verot. On paljon kivempaa kun ei tartte alkaa miettiä, paljoko ne verot nyt olikaan ja minkä verran loppusummaksi tulee.

Suurimmassa osassa noista meidän motelleja on ollut myös uima-allas, mutta meikä ei oo ehtiny ko kerran piipahtaa ja silloinki piti lähtä heti pois ku alko ukkostaa eikä motellin henkilökunta pitäny minnään meijän polskimisia.

Nyt piti vähän fiilistellä tätä motellielämää, kun toiseksi viimeinen motelliyö on menossa ja pyykit pauhaa kolikkokoneessa. Suosittelen siis noita Super8 motelleja, ne on ollu ihan mahtavia!

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti