Pallontallaajat.net
Valikko

Kirjoittanut Inka 1.7.2011

Teksasista jatkettuamme matkaa kohti New Mexicoa ja Arizonaa, ei paljon muuta huudeltu taka- etu- tai välipenkeiltä ku MAISEMIAA!! Oli nimittäin sen verran hulppean näköistä meni minne tahansa. Tää väli piti sisällään meidän kaikkein tiukimmat ajopäivät, ne joita etukäteen pelättiin aivan hulluna. Mietittiin että ei millään jakseta ajaa ja että kaikki on aivan kyrpiintyneitä, mutta toisin kävi. Ajaminen on täällä aivan huippua (jos ei saa sakkoja) eikä vähiten melekosen makeitten maisemien vuoksi. Noista ajopäivistä ei oikeen oo mitään kerrottavaa, kun sillon ei oikeestaan muuta tehä ku rossailla menemään ja katella maisemia, joten nauttikaa taas kuvista!

Ja kuten meikän kanankoipi-henkisistä jaloista huomaa, en oo saanu täälä kauheesti etes rusketusta pintaan. Ehkä tää parhaimmillaan 45 asteeseen kipuava helle ja siihen lisättynä porottava aurinko ei oo tarpeeksi.

Lisää tästä aiheesta

2 Kommenttia

Kea 13.6.2013 at 23.44

Jenkeissä on just ton takia paras roadtrippailla, kun maisemat on niin huikeita ja vaihtuu niin tiuhaan tahtiin… Suomessa kun ajat etelästä pohjoiseen niin eipä ihan merkittävästi kuitenkaan maisemat muutu!

Vastaa
inkkap 17.6.2013 at 22.45

Haha niinpä! Tuo asia yllätti erityisesti Texasissa, kun saman osavaltion sisällä maisemat vaihtui niin kovasti, vaikka tietysti niin kävi kun kyseessä on niin valtava osavaltio, mutta jotenkin se kuitenkin pääsi yllättämään..

Vastaa

Jätä Kommentti