Pallontallaajat.net
Valikko

Väsyneitä naamoja Nevadassa

Kirjoittanut Inka 3.7.2011

Grnad Canyonin jälkeen oli tosiaan suuntana Las Vegas. Kun kanjonin kohdalla päätettiin että mennään sinne kattomaan auringonnousua, Vegasiin piti mennä vasta sitten, kun on jo pimeää. Koska välimatkaa näillä kahella ei oo ko joku hassu tunti, piti aika käyttää johonki. Pojat onneksi keksi että lähistöllä on valtavan suuri pato (aivan! miten mielenkiintoista!) päätettiin mennä katsomaan sitä.

Hoover Dam on siis valtavan suuri pato joka oli ilmeisesti monen muunkin mielestä ihan siisti, sillä siellä oli aika paljon porsua. Mun silmissä se oli pato, mutta esimerkiksi Ismon mukaan se oli uskomaton taidonnäyte. No, kukin tyylillään. Ihasteltiin patoa ja pojat oli mielissään ja muistelivat kaikkia niitä leffoja, missä tämä kyseinen aivan upean mahtava pato näkyy.

Ihailtiin Hoover Damia tasan niin kauan ku oli pakko, ja sitten jatkettiin matkaa. Tuossa vaiheessa haaremihousuissa oli jo melekoisen kuuma, joten senkään vuoksi ei houkuttanu hengailla ulukona. Ei kuitenkaan menty aivan hikisinä vegasiin, sillä pysähyttiin vielä jossain parkkipaikalla vaihtamassa ryytyneet ja hikiset reissuvaatteet hehkeisiin ja tuoksuviin, ja oltiin valmiita viiden tähden hotelliin!

Lisää tästä aiheesta

2 Kommenttia

Kea 13.6.2013 at 23.41

Muistan myös käyneeni Hoover Damilla kun olin sillä Vegasin tripillä 16-vuotiaana. Onhan se kyllä siistin näkönen vekotin!

Vastaa
inkkap 17.6.2013 at 22.46

Haha joo! Jätkät tais arvostaa sitä vähän mua enemmän.. :D

Vastaa

Jätä Kommentti