Pallontallaajat.net
Valikko

Paheiden Vegas päivänvalossa

Kirjoittanut Inka 4.7.2011

Vegasin yö on täynnä siistejä valomainoksia, limusiineja ja iloisia ihmisiä. Aamuun mennessä ihmiset on muuttuneet krapulaisiksi, valomainokset pimeiksi ja limusiinit takseiksi. Kaduilla on luonnollisesti huomattavasti enemmän tilaa auringonpaisteessa kuin pimeällä, vaikkakin kaikki paikat on yhtälailla auki päivällä ku illallaki.

Meidän päivät Vegasissa sisälsi kahta asiaa: poolia ja ruokaa. Otettiin keskimmäiseksi päiväksi all day buffet joten juoksenneltiin hoteliien ravintoloista toiseen sapuskan ja pitkien jälkiruokapöytien perässä. Voin kertoa kun viimeisenä aamuna vedettiin se kolmas aamiainen oli olokin sen mukainen, että Vegasissa ollaan. Ja parastahan on tietty mennä lihatiskialtaalle hyllymään auringossa sen jälkeen, kun on just vetäny mahan täyteen buffettiburritoja ja jätskiä varsinki, kun 90 prosenttia kanssalillujista ei selvästikään ollu käyny buffetissa varmaan ikinä.

Altaat oli kuitenki tosi siisti kokemus, ja erityisesti Flamingon altaalla näki tosi paljon älyttömän treenattuja vartaloita, hulluja silikonitissejä ja mukavan pinkeitä botoxnaamoja. Mikäs siinä siis ollessa!

Mun superlemppari meidän kolmesta hotellista oli ehdottomasti Flamingo. Huoneet ei ehkä olleet sieltä hienoimmasta päästä mutta tykkäsin tosi paljo siitä hotellin fiiliksestä. No okei siihen saatto vaikuttaa se että fiilistelin flamingoa jo joskus vuosi sitten mutta silti. Kasino oli ehkä paras niistä missä käytiin ja allasalue vaikka olikin aikamoinen lihatiski oli meikästä mukava.

Mulla ei ollu kauheesti odotuksia Vegasia kohtaan, joten se pääsi yllättämään! Melkein ilmaiset juomat, yllättävän hauskat pelikoneet, mahtavat buffetit, aivan uskomattoman upeat teemahotellit ja hyvät shoppailumahdollisuudet (joita en tosin hyödyntäny) oli melekoisen jees. En ehkä menis sinne uudestaan heti ens vuonna, mutta varmasti vielä jonain päivänä!

Lisää tästä aiheesta

2 Kommenttia

Kea 13.6.2013 at 23.37

Asuttiin joskus faijan kanssa Flamingossa kun mä olin 16… oli mukava istua poolissa ja juoda faijan tilaamia drinkkejä. hehe. sillon ei kukaan kysyny multa papereita. Tosin pelialueella kysy, ihan joka kerta.

Vastaa
inkkap 17.6.2013 at 22.46

Meillä kävi onneksi vaan yhesti niin, että alaikäiset jätkät ajettiin ulos. Muuten saatiin olla ihan rauhassa!

Vastaa

Jätä Kommentti