Pallontallaajat.net
Valikko

San Franciscold!

Kirjoittanut Inka 11.7.2011

Terveisiä San Franciscoldista! En voi uskoa, miten kylmä täällä on! Lämmintä ei oo ku vajaa parikymmentä astetta, joten fiilis on kuten suomessa konsanaan, aivan ihme menoa! Ollaan täällä pari päivää ihmetelty tätä kylmyyttä, ja vaikka ei tämä yllätyksenä tullut, on tää silti vähän ihmeellistä.

Kaupunki on onneksi kuitenkin täynnä ylä- ja alamäkiä joten niitä kivutessa tulee mukavan lämmin, mutta koska ilma on sen verran viileä, hiki ei pääse ahistamaan, ja se on mukavaa. Tykkään tän kaupungin ilmapiiristä, sillä täällä ollaan mun mielestä tosi liberaaleja ja meininki on muutenkin aika rento. Täällä on erikseen tuttujen meksikolais- ja kiinalais kaupunginosien lisäksi omat alueensa hipeille ja omat homoille, joten meikäläiselle kelepaa. On siistiä, että kaikki on otettu huomioon.

Eilen käytiin Castrossa, jonka sanotaan olevan homojen kaupunginosa. Ainakin niistä sateenkaarilipuista päätellen niin taisi olla, ja kyllähän siellä oli aika leppoisa meininki. Käytiin siellä syömässä kokonainen kana ja hypättiin raitiovaunun kyytiin.

Täällä oli myös se onnenpäivä, kun päästiin viimein pesemään pyykkiä! Jo Los Angelesissa yritettiin kovasti päästä tunkemaan hikiset vaatteet pesukoneeseen, mutta siellä oltiin joka ikinen päivä takas hostellilla niin myöhään, että sillon oli aivan turha edes  yrittää käynnistää konetta. Sama homma meinas olla täällä, oltiin aina väärään aikaan paikalla joten annettiin periksi ja otettiin pyykkikassit kainaloon ja paineltiin lähimpään kolikkopesulaan. Ja onhan se aina kokemus, ei voi muuta sanoa! Jos asuisin täällä käyttäisin kolikkopesuloita varmaan aina, on se sen verran yksinkertaista. Ja nyt on
ainakin vaatteita koko loppureissulle!

Sunnuntain kunniaksi paineltiin tänään aamiaiselle, mutta poikettiin reitiltä heti. Karim päätti säästää tilaa ja dumpata edellisellä nykin reissulla ostetut Ralph Lauren-farkut. Mitään järkeähän ei olis ollu heittää niitä vaan roskiin, joten Karim päätti heittää ne jollekin kadun miehelle, sillä meidän hostellin huudeilla niitä riitti. Poikettuamme reitiltä Karim heitti merkkifarkkunsa rantojen Roopelle, ja sen jälkeen mentiin kirkkoon. Heh huvittavaa on tässä se että mehän ollaan erittäin uskonnollisia, mutta jos sattuu aivan nokan eteen tilaisuus mennä metodistikirkkoon jenkeissä sunnuntaina, me mennään.
Kirkossa oli jo hullut pileet käynnissä kun mentiin, tartuttiin toisia kädestä kiinni ja laulettiin synttärionnittelut jollekin vanhalle papalle, taputettiin hulluna ja laulettiin yks rasismin vastainen biisi. Vois suomalaiset kirkonmiehet ottaa oppia metodistimenoista.

San Franciscosta löytyy siis kaikenlaista jännää, mutta nyt ollaan jo lentokentällä matkalla kohta New Yorkiin, joten palaillaan sieltä, jos netti pelaa!

PS. Nyyh ennää muutama päivä! :(

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti