Pallontallaajat.net
Valikko

Matkalle matkan aikana

Kirjoittanut Inka 14.8.2011

Terveisiä Starbucksista! Maksettiin taas törkeän kalliista netistä mutta onpahan hetkeksi yhteys ulkomaailmaan. Oon onnistunu seuraamaan paikallisia uutisia, ja ne on mielenkiintoisia. Yks päivä pari tyyppiä oli kävelly kaupungilla pommit mukanaan, tarkoituksena räjäyttää jonku politiikon auto. No, pommit räjähti näiden tyyppien käsiin ja ne kuoli ite. (Karma is a bitch) Myöhemmin paljastu että nää on  Hizbollahin tyyppejä.

Muuten meininki on jatkunu samanlaisena ku aina ennenki. Nukutaan johonki iltapäivään (kuten kaikki muutkin), ollaan koomassa sisällä siihen asti että on riittävän viileää että voi mennä ulos ja sitten painellaan pihalle jos jaksaa. Eilen käytiin leffassa (Crazy Stupid Love) ja ku tultiin sieltä ulos satoi vettä!!! Se on aika ennenkuulumatonta, sillä täällä ei todellakaan kuuluis sataa vettä elokuussa. Oli mukavan viileää, vaikka sade kestiki vaan jonku viis minuuttia.

Ollaan käyty myös pari kertaa ulkona syömässä, mikä on ollu aika kivaa vaihtelua Ramadan-aterian aloittavalle keitolle ja muille sapuskoille. Tuolla Amerikkalaisen yliopiston vieressä on semmoinen
katu, mikä on täynnä erilaisia ruokakojuja, ja sieltä saa esimerkiksi maailman herkullisimpia
lättyjä ja hodareita! Huono puoli vaan on se, että sinne jos jää hetkeksi lueskelemaan ruokalistaa
kojun eteen, kohta on joku pikkulapsi nykimässä hihasta säälittävä ilme kasvoillaan kaupaten jotain.

Nyt ei juttu oikeen luista, ja siihen on syynä se että jännittää! Lähetään nimittäin huomenna Turkkiin! Ostettiin lennot reilu viikko sitten, ja MEA eli Mediterranean Airways eli paikallinen libanonilainen lentoyhtiö oli ihan mukavan halapa. Maksettiin muistaakseni meno-paluulennoista noin 150e naamalta, ei onnistuis Suomesta! Ollaan viikko Istanbulissa haistelemassa vähän Turkin meininkejä ja sitten tullaan tänne takas vielä viikoksi, ja sillekin ajalle ollaan varattu jo kaikenlaista ohjelmaa.

Mutta palataan sitten seuraavan kerran Turkista! Ainii ja jos löytyy jotain matkavinkkejä niin jakakaahan! Aiotaan ainaki tutkia basaarien antimet, Istiklal Caddesin kebabilat ja käyä rossailemassa laivalla kultaisella sarvella!

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti