Pallontallaajat.net
Valikko

Iltakävelyllä Istanbulissa

Kirjoittanut Inka 18.8.2011

Käytiin tänään illalla käpsyttelemässä hieman pitkin Sultanahmetia, sitä kaupungin suurinta turistialuetta. Suuntana oli Hippodrome, jonne kokoontuu valtava määrä muslimeja syömään näin ramadanin aikaan. Oltiinki paikalla just sillon, kun minareetit alkoi mölyämään ilmoittaakseen, että nyt voi syödä. Oli mahtavan näköstä kun silmänräpäyksessä porukka hiljeni ja kävi sapuskoidensa kimppuun. Meillä oli kuitenki vatsat jo pullollaan, niin tyydyttiin kiertelemään noita pikkuruisia katuja.

 

 

 

 

 

 

 

Lisää tästä aiheesta

2 Kommenttia

Laura 19.8.2011 at 7.09

Onpas kaunista! Ja jestas sulla on pitkä tukka! :)

Vastaa
Inka 19.8.2011 at 9.30

Heh se on aina hyvä merkki laiskuudesta. :) Ja nää maisemat on kyllä siistejä, nättejä yksityiskohtia löytyy melkein joka nurkan takkaa.

Vastaa

Jätä Kommentti