Pallontallaajat.net
Valikko

Oulun uusi lentokenttä

Kirjoittanut Inka 2.10.2011

Viime tiistaiaamuna painelin neljän maissa kohti Oulunsalon lentokenttää. Kyseessähän on siis Suomen toiseksi suurin lentokenttä, ja kaikille jotka on siellä käyny se tulee varmasti suurena yllätyksenä. Ootin siis mielenkiinnolla, josko remontilla oltais saatu kenttä arvoiseensa kuntoon, ja olihan se! Siellä täällä oli vielä vähän remontintynkää, mutta paikka näytti jo lentokentältä! Vaikka tuloaulassa mikään ei ollu muuttunu, mutta turvatarkastuksen jälkeen oli!

Alakerrassa on edelleen ne neljä kämästä porttia mistä pääsee koneeseen ainoastaan ulkokautta, en sitten tiijä että mitkä lennot niitä käyttää. Yläkerrassa taas ensimmäisenä tervehtii noiden upeiren mustaoranssien käytävien lisäksi punainen matto! Melekosen makijaa!

Merkittävin muutos on siis tuo uusi yläkerta, missä on VALTAVA kahvila, mukavia penkkejä ja lisäportit. Bonuksena tuo passintarkastusalue, eli nyt Ouluun voi tulla lentoja myös Schengenin ja EUn ulkopuolelta, jee! Hitusen meikäläistä huvitti nuo portit 15-17, sillä portteja 5-14 ei oo ollenkaan. Tuohan nuo suuret numerot ehkä vähän ison maailman tuntua, mutta kai sitä oltais pärjätty hyvin porteilla 5-7 myös..

Lentokonneisiin päästiin siis putken kautta, ja hieno oli myös se aula  minne matkatavarat tullee, mutta siinä vaiheessa ku sinne pääsin en tienny missä mun kamera oli joten se jäi kuvaamatta. Kantsii käydä tsekkaamassa tuo kenttä!

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti