Pallontallaajat.net
Valikko

Badger-purnukoita Nykistä

Kirjoittanut Inka 13.10.2011

Siivoilin äsken vessan kaappia ja löysin sieltä aarteita. Kuvissa esiintyvät Badger-purnukat ostin Road tripin viimeisenä iltana New Yorkissa, kun Karimin kans päätettiin piipahtaa vielä kerran Whole Foodsissa. Jos joku ei tiijä, niin Whole Foods on jenkkiläinen ruokakauppaketju missä myydään pääasiassa luomua ja lähiruokaa, ja sen kaupan vihannes- ja hedelmäosastossa löytyy. Kosmepuolelta löytyi aikamoinen satsi Badgerin supersuloisia purnukoita, ja mun oli aivan pakko ottaa niistä mukaani edes yks. Tai kaks.

Onneksi sain järkeiltyä itelleni silloin vielä tulossa ollutta Beirutin reissua aatellen viimeinkin After sun-voidetta (koko jenkkireissun olin vinkunu Juhon voidetta kärtsänneille olkapäilleni), joka varmasti tulisi tarpeeseen (en käyttäny sitä vissiin ko kerran). Ja sitten tätä kylymää syksyä, pimiää talavia ja mahollista lentsua silimälläpitäen myös chest rubia, miten se nyt suomennettaankaan.

 

Tästä inspiroituneena alakoin taas haaveileen Nykin reissusta (joku kerto että on menossa sinne jouluksi, nyyh). Vaikka se nyt ei ehkä aivan heti oo ajankohtaista, niin tsekkasin silti, että hintaseurannan kautta löytää lennot Helsingistä New Yorkiin hintaan 462 ja rapiat päälle. Nyyh taas. Ei kai täsä muu auta ko alakaa säästämään että voi lähtä hamstraamaan lissää tuommosia söpöjä purkkeja.

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti