Pallontallaajat.net
Valikko

Hyvästit junamatkailulle

Kirjoittanut Inka 18.10.2011

Rohkenin epäillä tätä jo VR:n junauudistuksen yhteydessä, mutta en ollut niin rohkea että olisin käynyt tarkistamassa asian saati uskaltanut sanoa sitä ääneen. Nyt se on kuitenkin tarkistettu joten se on myös ääneen sanottava: Hyvästi Kajaani-juna! Ystäväni Valtion Rautatiet nimittäin ilmeisesti huomasivat systeemissään porsaanreijän, jota minä olen ainakin henkseleitä paukutellen törkeästi hyväksikäyttänyt.

Uudistuksen yhteydessä siis poistui systeemistä se mahdollisuus, että Oulu-Kajaani-välin olisi voinut matkustaa Tikkurilan kautta samaan hintaan kuin lyhimmillään kyseisen matkan, sillä nyt hinta on aivan normaali. Harmitti hieman, kun kokeilumielessä sivuja selailtuani vastaan tuli tämännäköistä tekstiä:

Niinpä niin, meikäläinenkin on siirtynyt valmistumisen myötä aikuiseksi. Tästä lähtien kuljetaan siis jollain muulla kulkupelillä kuin junalla.

Ehtikö kukkaan muu nauttia tästä porsaanreijästä?

Lisää tästä aiheesta

3 Kommenttia

Karim 19.10.2011 at 10.03

Harmi. :(

Vastaa
Tiina, Pmk 19.10.2011 at 17.43

En ehtiny, tosin ei se vissiin tänne asti olis toiminukkaan.
Enkä voi lakata ihmettelemästä tuota junamatkustamisen kalleutta, sata euroa suuntaansa ihan oikiasti?! Luojan kiitos oon vielä opiskelija.

Vastaa
Inka 20.10.2011 at 8.49

Sanoppa muuta! Ja sitte tulee moraalisaarnaa kun otetaan 25e lennot Oulusta Helsinkiin että luonto kiittää… Mitäpä tässä voi ennää tehä, en keksi muuta!

Vastaa

Jätä Kommentti