Pallontallaajat.net
Valikko

Määränpäänä Hollanti, ainakin haaveissa

Kirjoittanut Inka 20.10.2011
Kuva

Tää viikko on ollu jostain syystä aivan hirviä. Töissä ko lueskelee päivät pitkät eri maiden matkaoppaita, kivojen ravintoloiden, kahviloiden, kauppojen ja hotellien nettisivuja, niin alkaa tässä matkakuume taas nostaa rumaa päätään. Oon joka toinen päivä ollu lähössä New Yorkiin, joka toinen päivä jonnekin muualle.

Syytän nyt valtavasti WSOY:n Amsterdam-opasta siitä, että mulla on tällä hetkellä melko paha Hollantikuume. Mua koitettiin houkutella reissaamaan Hollantiin tässä vähän aikaa sitte mutta ennen joulua meikäläinen ei lähe mihinkään muualle ko reeneihin, joten se meni siinä. Sitten muistin, että Karimillahan on hiihtoloma!

Ollaan nyt kovasti suunniteltu reissua Belgia-Hollanti-Saksa-akselille hiihtolomaviikolle, majoitukset on jo varattu kahteen paikkaan mutta lentoja ei oo vielä! :D Joten siis aika hyvässä järjestyksessä hoidetaan nää hommat. Oikiasti keksin tän jutun vasta tänä aamuna joten voi olla että eipä tästä mittään tuu mutta olispa se siistiä ja piristi tää haaveilu ainaki mun harmaata syyspäivää.

Ideana olis siis lentää Ryanairilla Kaunasin kautta Belgian Charleroihin, sieltä Brysseliin, sitte vuokrata auto ja lähtä rossaileen pitkin maita ja mantuja. Haaveissa olis vierailla ainaki Rotterdamissa, Amsterdamissa, Düsseldorfissa ja Antwerpenissä, missä mulla taitaa olla yks kaveri!

Mutta katotaan nyt miten käy, jääkö haaveeksi…

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti