Pallontallaajat.net
Valikko

Mo on!

Kirjoittanut Inka 24.11.2011
Minä ja mun tytöt viiksinauruissa!

 Meillä oli lauantaina juhlat, ja niistä on täällä yhden kuvan verran jä fiiliksiä näkynyt. Meillä oli movemberin hengessä viiksiteema pileissä ja Lauran Movember-henkisestä postauksesta innostuneena päätin jakaa teille vielä muutaman kuvan noista kyseisistä viiksikekkereistä. Viiksiä oli monenmuotoisia ja runsauskin vaihteli pärstäkertoimen perusteella. Paperiviikset oli illan hitti vielä paarillakin, mutta kyllä mun mielestä komeampia oli ne todelliset pensselit!

Miialla oli karvapensselit omasta takaa, tuotu jostain maailman ääristä
Haha! Mitä tykkäätte rakkaan veljeni pensseleistä? :D Meikästä ainaki oli melekosen komijat!
Oli Karimillakin viikset, mutta sen verran vaaleat että ne ei olis kuvassa näkyny..

Kohta on Movember jo ohi, mutta vielä ehtii fiilistellä! Mää oon ilolla seurannut Don Johnson Big Bandin facebook-sivuille silloin tällöin ilmestyviä Movember-videoita Tommy Lindgrenin ja Anssi Kelan välisestä viiksiskabasta. Suosittelen lämpimästi! :D

Mo on!

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti