Pallontallaajat.net
Valikko

Todellinen hurjapää

Kirjoittanut Inka 9.12.2011

Bongasin tässä aamun ratoksi Kaukokaipuu-blogista linkin lonely planetin “Millainen reissaaja olet?”-testiin ja pitihän se neljän kysymyksen testi tekaista itekin, ja valtavan viiltävä analyysihän sieltä tuli. En aivan ehkä allekirjoita tuota Thrillseekeriä omakseni, mutta kieltämättä tuo eka lause on totta: You would never be found lounging pool-side at a tropical resort, no sir. Siihen ne totuudet sitten loppuikin..

Kai muistatte vielä, miten pahasti meikällä meni pupu pöksyyn Jenkeissä snorklaillessa, varsinki siinä vaiheessa kun joku huus että meidän alapuolella on hai (tuossa analyysissä taidetaan puhua jotain siitä, miten meikän reissaajatyyppi ottaa mielellään tuijotuskilpailua haiden kanssa). Puhumattakaan siitä, miten mulla meinas tulla märy kun tajusin joutuneeni Las Vegasin hurjimpaan laitteeseen Stratospheren päällä. No, mitä se Lonely Planet sitten ehdottaakaan mun kaltaiselle hurjapääreissaajalle:

Big Shot, koettu on. Ehkä seuraavaksi sitten tuota härkäjuoksua…

Testin voi käydä tekemässä täällä. Löytyykö muita “hurjapääreissaajia”?

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti