Pallontallaajat.net
Valikko

Liian hyvää ollakseen totta

Kirjoittanut Inka 14.12.2011

Olin  melko ihmeissäni, kun aamulla mailit tsekattuani eteeni lävähti Citydealin tämän päivän matkatarjous. Teille jotka ette tiiä, niin citydeal on yritys, joka tarjoaa yleensä tuotteita tai palveluita suurella alennuksella jos riittävän moni sitoutuu ostamaan kyseisen diilin. Viime aikoina siellä on ollu aika reilusti tarjolla hotellidiilejä ympäri maailmaa, ja nyt bongasin ensimmäistä kertaa lentotarjouksen.

29 eurolla meno-paluulennot Euroopan kaupunkeihin Helsingistä valitsemallasi lentoyhtiöllä, poislukien halpalentoyhtiöt. Kuulostaa aika hyvältä! Mää olin jo napsauttamassa kymmenen kappaletta noita ostoskoriin (aattelin vähän reissailla, köhköh), kun aloin lueskella vähän diilin ehtoja.

Tätä kyseistä diiliä voi käyttää ainoastaan Air Fast Tickets-sivustolta lippuja varatessa, sillä diili toteutetaan yhteistyössä kyseisen sivuston kanssa. Diilillä maksetaan vain itse lennon hinta, eikä se sisällä mitään veroja, polttoaine- tai muita maksuja. Tällä hetkellä Air Fast Tickets.fi-sivusto on niin ruuhkautunut, että se ei toimi enää juuri ollenkaan. Sain kuitenkin noin viidennellä yrittämällä lentohakusivun tulokset ladattua ja valittuani sieltä lennon eteen lävähti seuraavanlainen selostus hinnoista:

Teksti on luettavissa hivenen huonosti, joten minäpä tulkkaan. Lennon hinta on nolla euroa, ja koko lennon hinta koostuu pelkästään veroista, 153,62 euroa. Niin miten se menikään, että diili ei sisällä veroja eikä muita maksuja, ainoastaan lentojen hinnat. En päässyt tästä enää pidemmälle sivuston ruuhkautumisen vuoksi, joten eli en päässy siihen varsinaiseen ostotapahtumaan katsomaan, tuleeko lisämaksuja lisää.

Mutta mun käsitys asiasta on siis se, että tässä maksetaan 29 euroa maksuja, joita ei todellisuudessa edes peritä kyseisellä sivustolla. Aika hyvä diili!

Mielenkiintoista on myös se, että Air Fast Ticketsin osoite on seuraavanlainen: http://www.airfasttickets.com/fi/groupon.fi/. Groupon aka citydeal. Joko teitäkin alkoi epäilyttää?

Löysin mielenkiintoisen blogikirjoituksen samasta aiheesta, hollantilaisen näkökulmasta. Yhtä hämärältä vaikuttaa sekin, Siinä kaveri on päässy sivustolla vähän pidemmälle huomatakseen, että sivustolta ei voi ostaa ainoatakaan lentoa ilman noita 29 euron vouchereita, ja lopulta lennot ovat monta kymppiä kalliimmat kuin jos ne olisi alunperin ostettu jostain muualta.

Onneksi en ostanu.

Lisää tästä aiheesta

2 Kommenttia

//aNNiKa 15.12.2011 at 19.39

Voi vitsit miten törkeetä kusetusta.. mutta johan toi diili kuulostikin liian hyvältä ollakseen totta! Onneks tarkistit ehdot ennen ostamista. Pitäis tehdä se useammin..

Vastaa
Inka 16.12.2011 at 11.07

Annika: Niinpä, pitänee tästälähin suosiolla harrastaa salapoliisityötä aina ennenko hassaa rahoja yhtään mihinkään superdiiliin.

Vastaa

Jätä Kommentti