Pallontallaajat.net
Valikko

"Talvessa on se hyvä puoli, että voi olla kalsarit jalassa"

Kirjoittanut Inka 8.1.2012

Otsikon lause kiteyttää tämän päivän tunnelman: hengailua kalsongeissa. Sitä ennen käytiin viereisessä Hollihaan puistossa laskemassa hieman mäkeä, sillä tajuttiin eilen, että talavi on täällä. Mukaan lähti laskuvermeeksi ainoastaan kirkkaanpunainen liukuri, jolla siskoni laskeskeli mäkeä 90-luvun alkupuolella. Ja hvyin luisti, eikä tarvinnut paljon heitellä kateellisia katseita vieressä laskevaan kymmenvuotiaaseen, jolla oli mukana varmaan viis erilaista laskuvälinettä lumilaudasta (?) pulkkaan. Aivan ihme menoa.

Nyt voidaankin sitten loppuilta viettää leffan parissa pitkissä kalsareissa, sillä päätettin Karimin kans juuri, että treenikausi alkaa meidän osalta vasta huomenna. Ens viikolla onkin edessä raivoisaa Barcelonan -matkan suunnittelua ja matkamessulippujen odottelua.

Kasvatin kuvien kokoa 50 pikseliä. Mun mielestä nämä on nyt hyvät, näkkyypähän selevästi!

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti