Pallontallaajat.net
Valikko

Off to Helsinki & Barcelona!

Kirjoittanut Inka 19.1.2012
Kuva

Huhhuh, nyt on taas pakattu koko päivä.. Tai siis ainakin puoli tuntia. Huomenaamuna pittää herätä ihan hullun aikaisin (eli joskus ennen viittä) ja painella kohti Oulunsalon lentokenttää. Karim onneksi lupas heittää munt niin ei tarvi onnikoiden kanssa kanssa sekoilla keskellä yötä. Eli siis painelen norjalaisin siivin kohti Helsinkiä ja matkamessuja ja viikonlopun päätteeksi suuntaan (taas keskellä yötä, tietty) kohti Barcelonaa!!

Vähän jännittää reissu koska painelen sinne aivan täysin yksikseni, mutta jospa tuo espanja (tiedän, siellä ei puhuta espanjaa) lähtis etes sen verran, että tulisi edes jokseenkin ymmärretyksi. Oon tehny aika tarkat suunnitelmat siitä, mitä pitää nähdä eli tarkoitus on pysyä kiireisenä ainakin suurin osa ajasta.

Mulla on ollu hulluja pakkausongelmia, sillä otan ekaa kertaa mukaan mun synttärilahjaksi saaman samsoniten, ja koska norjalaisella on käsimatkatavaran maksimipaino kymmenen kiloa, vie tämä matkalaukku siitä jo yli kolme kiloa. Jotenki se seitsemän kiloa tuntuu aika vähältä, mutta samat housut jalassa viikon ni eiköhän se sillä mene. Katotaan tuleeko tuliaisia!!

Onko muut menossa matkamessuille?

Lisää tästä aiheesta

2 Kommenttia

rva ruusunen 20.1.2012 at 11.19

Siellä ollaan, Rantapallon osastolla! :)

Vastaa
Inka 22.1.2012 at 5.50

rva ruusunen: Voi vitsi, kipittelin kyllä Rantapallon osaston ohi ja koitin lurkkia josko siellä näkyis tuttuja naamoja mut ei tärpänny!

Vastaa

Jätä Kommentti