Pallontallaajat.net
Valikko

Palmuja ihastelemassa

Kirjoittanut Inka 23.1.2012
Aivan hostellin huudeilla on melko siistin näkösiä maisemia!
Toisella puolella näkkyy vuoret, toisella puolella meri, vähänniinko Beirutissa.
Jes palamuja!
Jee lissää palamuja!
Rantsulla oli makijaa, nudistipappa rajattu pois kuvasta.
Vielä yks rykelmä palamuja, jos joku ei vielä saanu tarpeekseen
Eksyin ja löysin tämmösen maiseman, vieressä oli vissin joku jalakapallokenttä

Tänään löytyi aikamoista Barcelonafiilistä, kuin laitoin kännykän mp3-soittimen päälle, napit korviin ja lähin tallustelemaan pitkin kaupunkia. Eilen en vaivautunu nappeja korviin sullomaan, kun ajattelin että on hauskempaa kuunnella sitä ympärillä puhuttua katalaania. No, tylsäähän se oli ja tänään oli paljo jännempää kun oli soundtrack mukana! Jason Mraz ja Don Johnson Big Band sopi täydellisesti Barcelonaan.

Aamupäivän shoppailujen ja siestan jälkeen otin suunnaksi pahamaineisen La Ramblan, kaupungin pääkadun josta mua oltiin varoitettu jo useaan otteeseen. No, kuivahan se oli kuin Räsäsen Päivi ja kävelinkin aika nopeasti sen päästä päähän, nopeuttaen askeleita aina jonkun sisäänheittäjän ja potentiaalisen taskuvarkaan lähestyessä (myös niistä mua varoitettiin aika monesti). Rantsua lähestyessä maisemat ja rakennukset muuttu kokoajan entistä siistimmän näkösiksi ja viimeistään siinä vaiheessa kun palmuja näky joka puolella olin tosi ilonen, että päätin mennä sinne asti.

Kipittelinki sitten pitkin rantsua ja jäin välillä istumaan sinne tänne ja ihastelemaan maisemia. Näin yhen surffaajan, yhen uimarin ja yhen nudistipapan, joten on tuo vesi vissiin uimakelpoisen lämmintä näin tammikuussakin. Muuten rantaelämä oli aika vähäistä siellä täällä istuskelevia turisteja lukuunottamatta. Rantsusta käveleskelin sitte mutkien ja muutaman puiston kautta goottilaiskaupunginosaan, eksyin siellä ja lopulta löysin tutuille huudeille. Illan päätteeksi kävin nautiskelemassa mainiota sapuskaa luomuravintolassa, mikä löyty tästä läheltä.

Nyt on taas jalat rikki, mutta ei auta ku kaks päivää pitäs vielä tallustella menemään. Huomena aattelin syyä hulluna ja siinä samalla tehä selekä vääränä töitä. Ehkä jaksan.

Lisää tästä aiheesta

2 Kommenttia

//aNNiKa 24.1.2012 at 20.01

Ihanaa, kuinka tyhjiä ovat Barcelonan kadut.. kesä-heinäkuussa on vähän eri näköistä! :)

Vastaa
Inka 24.1.2012 at 21.38

Annika: Niinpä, tosi kiva kuljeskella kun on niin rauhallista. Sunnuntaina olin varma et olin tullu väärään kaupunkiin kun oli n iin rauhallista, välillä tuntu ettei tuu ketään vastaan! Kyllä tää tammikuu sittenki on ihan hyvä reissukuukausi Euroopassakin, ainaki jos on melkeein 20 lämmintä. :)

Vastaa

Jätä Kommentti