Pallontallaajat.net
Valikko

Tukholma

Kirjoittanut Inka 22.2.2012

Tältä näytti Tukholmassa tänään. Aamulla sato vettä, mutta hetken päästä aurinko paisto jo niin kirkasti että niitä matkalaukun pohjalle jääneitä aurinkolaseja olis hyvinki kaivannu. No, ehkä ens kerralla. Olin liikkeessä aamuysistä iltakahdeksaan, joten ei liene mikään ihme, että tuo oikean jalan pohje hivenen kramppaa. Kävelin loppupäivästä niin, etten taivuttanu jalkaa ollenkaan – harvinaisen tyylikkäästi siis täällä trendi-Tukholmassa.

Klonkkuilun lisäksi päivä piti sisällään aivan loistavia paikkoja (niistä myöhemmin lisää muualla), tiesonnalla södermalmin ja norrmalmin välillä kulkemista ja vatsanväänteitä kaikista niistä ihanista herkuista mitä päivän aikana napaani ahdoin.

Nyt oon aivan poikki – fin. Alakerran baarissa on hullut synttäripileet ja sen takia kaikki vieraat on siirretty niihin huoneisiin, missä on ikkuna sisäpihalle. Muiden mukana minäkin vaihdoin huonetta, sain tämmöisen mummolan salonkia muistuttavan jäätävän kokoisen lukaalihuoneen, josta puuttuu vaan vessa. Mutta eiköhän tällä pärjätä!

Ps. Note to self: ei kannata lukea murhatrilleriä, joka sijoittuu samaan kaupunkiin minne on matkustamassa yksin. Oli hivenen huonosti nukuttu yö..

Lisää tästä aiheesta

2 Kommenttia

rva ruusunen 23.2.2012 at 0.02

trendi-Tukholmassa, repesin :D Ihania kuvia ja kiva kuulla, että kelit paranivat!

Ja hei, mulla olis sulle tällainen:
http://www.rantapallo.fi/kaukokaipuu/2012/02/22/viisi-pienta-ja-parayttavaa-blogia/

:)

Vastaa
Inka 23.2.2012 at 12.16

Kiitti, ja kiitti, ja niin, kiitti! Tosi kiva!

Vastaa

Jätä Kommentti