Pallontallaajat.net
Valikko

Hyvän ruuan perässä

Kirjoittanut Inka 23.2.2012
Nauta + quacamoleburrito sipulilla ja papu-juustotaco La Netasta
Sitruunamarenki- ja tuplasuklaakuppikakkusten koti Cupcake STHLM, sitten ne meni parempiin suihin
Kanasalaatti hyvällä hummuksella ja aidolla fetalla Söderin For Friends -ravintolasta

Tunnustan, Tukholmassa tuli syötyä melko huonosti. Tajusin sen nyt vasta näistä kuvista, ainoastaan kaks ateriaa ja yhet kuppikakut. Ei niin meikää! Tietty tuohon päälle vielä hotelliaamiainen, mutta siitäkin huolimatta sapuskasaldo on huolestuttavan pieni. Mutta tässäkin mennään sillä, että laatu korvaa määrän. Meksikolainen La Neta tarjos aivan superhyviä ja täyttäviä burritoja, ja olin aidosti yllättynyt oikeasti pitäessäni tuosta papu-juustotacosta. Ja mites sitten tuo salaatti? En oo elläissään maistanu yhtä hyvää hummusta ravintolassa (kotona tehty on sitten aivan omaa luokkaansa), ja nälkäistä miellytti myös nuo fetakuutiot. Isoa ja rehevää sen olla pitää.

Parasta reissussa on tehdä loistavia ruokalöytöjä, ja Tukholman osalta se onnistui. Nyt nälkä, eli kokkauspuuhiin!

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti