Pallontallaajat.net
Valikko

Päivä Tukholmassa

Kirjoittanut Inka 26.2.2012

Tästä kaikki alkoi. Olin perillä Tukholmassa kaheksalta illalla ja sen kunniaksi suuntasen ensimmäisenä petiin.

Tukholman reissu oli yllättävän kiva, ja pituudeltaan just hyvä yksin reissaajalle. Ajattelin että reilussa päivässä mitään ihmeellisiä asennemuutoksia tapahtuu, mutta lähdinkin kaupungista paljon positiivisemmalla fiiliksellä kuin edelliskerralla. Vaikka nyt oli loskainen talvi ja viimeksi sateinen kesä, tuntu tää reissu paljo kivemmalta. Ehkä se johtu siitä että siihen ei liittynyt tällä kertaa sitä Viking Linen miniminihytissä hengailua tai sitä iloista laivakansaa, vaan reissiu hoitui erittäin kätevästi lentokoneella ja aikaa kaupungissa oli edelliskertaa enemmän. Niin tai näin, Tukholma oli siisti kaupunki! Hivenen jäi harmittamaan että missasin parilla päivällä ne uuden prinsessan kunniaksi paukautetut tykinkuulat, mutta kaikkea ei näköjään voi saada.
Tässä teille vielä reissu kuvina, harmillisen vesisateen vuoksi niitä on vähemmän kuin suunnittelin.
Slussenin metroasemaa käytin kerran, tätä näkymää ihastelin useampaan otteeseen, on se vaan hieno!
Tähän myös loppu reissu. Päivän jälkeen olin niin puhki että painelin suoraan superleveään sänkyyn.
Majoituin Hotel Hornsgatanissa, mikä oli mun mielestä aika hyvä valinta. Hotelli oli melko uusi, ja aamupalahuoneessa oli jotain hyvin hostellimaista. Mulla oli molempina öin eri huone, sillä alakerran baarissa oli synttärit toisena yönä ja kaikki asiakkaat siirrettiin huoneista joissa on ikkunat kadulle huoneisiin, missä ikkunat näyttää sisäpihalle. Vaihto kelpas mulle tosi hyvin, sillä mut siirrettiin pikkuhuoneesta mummolan salonkia muistuttavaan supersuureen huoneeseen. Ja mikä parasta, hotellissa oli aina tarjolla ilmaista pullaa ja teetä, mitä sitä muuta ihminen kaipaa? :D

Lisää tästä aiheesta

2 Kommenttia

sartsa 26.2.2012 at 12.42

Kuulostaapa kivalta toi hotelli, pistänpä mieleen :)

Vastaa
Inka 27.2.2012 at 11.10

Suosittelen, varsinkin jos oot mun tapaan pullan ystävä! :)

Vastaa

Jätä Kommentti