Pallontallaajat.net
Valikko

Reissun alkumetrit

Kirjoittanut Inka 5.3.2012

Terveisiä Rotterdamista! Täällä ollaan ilta kierrelty ja nyt ollaan aika lopussa. Palataan kuitenkin lauantaihin, sillä meillä ei ollu Brysselin majapaikassa lainkaan nettiä joten en päässy kirjoittelemaan tänne yhtään mitään parin ekan päivän aikana.Junamatka Oulusta Helsinkiin meni niin mukavasti ku se matka voi mennä, jos on aamulla heränny kolmelta. Alkupää meni aivan koomassa, loppumatka mukavasti miniläppärin viihdyttäessä. Voin kyllä olla tosi tyytyväinen tähän pari vuotta sitten ostettuun reissukaveriin, helpottaa reissuja hulluna!

Mutta siihen itse reissuun. Lennettiin KLM:llä eka Helsingistä Amsterdamiin ja sieltä parin tunni vaihdolla Brysseliin. Olin tosi innoissani kun pääsin lentään ekaa kertaa KLM:llä, sillä sillon muinoin kun olin Mondossa lehden valokuvaaja kehaisi kyseisen yhtiön olleen ehkä paras hänen lentämänsä. No, eipä se Virgin Atlanticia voittanut mutta kyllä se ihan hyvä oli. Hyvin ajoissa ja tarjoilu pelasi. :)


KLM:n lounas: kaks leipää (toisessa nautaa, siitä pisteet) ja juomat plus jälkkäriksi keksiä mut se ei ehtiny kuvaan..

Amsterdamin lentokentällä oli kaikkea superia niinko esim tämmöstä!

International arealla

Meikä viihtyi kun oli hyvää taidetta

Lyhemmällä lennolla saatiin mehua ja pähkinöitä

Mietittiin taas, miten nää meidän reissut on aina tämmösiä, herätään joskus yöllä ja matkustetaan koko päivä vaikka määränpäähän ei olis edes matkaa. Nää lennot meni kyllä tosi kivuttomasti, sillä läppäri toi viihdettä myös niiden aikana. Meillä on tuossa muuten semmoinen kuulokkeiden jakaja, että kahdet kuulokkeet liitettyä koneeseen. Oli aika korvaamaton hankinta ennen jenkkireissua, ja sen jälkeekin on ollu melko kovassa käytössä!


Nollat taulussa odottamassa junaa Brysselin keskustaan

Karimilla ei ollu ihan yhtä kovasti nollat taulussa

Päivän päätteeksi päästiin tosi kivasti majoituspaikkaan. Oltiin aluksi tsekattu jostain netistä että se sijaitsee “huonolla alueella”, joten oltiin varauduttu vaikka mihin. Sen jälkeen ko oltiin ohitettu parit näyteikkunat missä vähäpukeiset naiset oli esillä, ajateltiin et ei tää nyt niin paha oo mitä luultiin. Lopulta selvis, että B&B sijaitsikin arabialueella, ja siinä vaiheessa alko huvittaa aika paljon ne ihmisten näkemykset huonoista alueista.. Siinä vaiheessa kun saatiin pää iskettyä tyynyyn oli aika onnellinen olo, varsinkin kun huoneen kattoikkunasta pääsi suoraan sängystä ihailemaan taivaalla mollottavaa kuuta!

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti