Pallontallaajat.net
Valikko

Road trip, vielä kerran!

Kirjoittanut Inka 29.3.2012

Tienvarsidinereita, ei tullut nälkä!

Las Vegas!!


Matkalla Key Westille. Kuva: Ismo

Jos multa kysytään, road trip -kertomukset ei lopu ikinä! Ja kun mua kysyttiin kertomaan Oulun Suomi-Amerikka yhdistyksen matkailuiltaan meidän road tripistä, en voinut olla vastaamatta muuten kuin myöntävästi. Jos oululaisia lukijoita kiinnostaa kuulla vielä kerran reissusta kunnolla kuvien kera, tulkaa tänään Etu-Lyötyn ravintola Perlaan klo 19.30, sillä siellä meikäläinen on kertomassa melkoisen kuvasatsin ja Jannen kanssa meidän viimekesäisestä unelmareissusta! Mukana on tietty paljon muitakin jenkkilään sijoittuvia reissukertomuksia, joten jos jenkkireissu on suunnitteilla, kannattaa tulle paikalle kuuntelemaan kokemuksia ja erityisesti niitä matkavinkkejä! :) See you guys there!

Lisää tästä aiheesta

4 Kommenttia

Ulla 30.3.2012 at 17.47

Vähän mua harmittaa, kun en päässyt paikalle! Sniips! Miten meni se matkailuilta?

Vastaa
Inka 31.3.2012 at 9.03

Harmi kyllä kun et ollu! Oli tosi kivaa, ja hyviä esityksiä (siis muutki ko omat) Jukka kerto vähän omista seikkailuistaan Tommin (en tunne, ei ollu paikalla) esitelmää pitäessään ja mun esityksen lisäksi siellä oli yks Niina kertomassa 4kk vaihdostaan New Yorkissa. Ja sen lisäksi vielä mussuteltiin jenkkiherkkuja sweet potato pien, pumpkin pien ja banana cream pien muodossa, eli nam!

Vastaa
Pingviinimatkalaiset 2.4.2012 at 17.19

Kävin sitten lukasemassa kerralla tässä päivänä eräänä teidän road tripin jutut. Eikä varmaan siis travitse nyt arvailla mistä kovasti jo haaveilemme. Ensin kuitenkin töihin ja lomapäiviä kerryttämään ;) Ihana reissu teillä ollut!

Nyt on muuten meidän blogin puolella kaksi valokuvaukseen liittyvää juttua, josta jälkimmäinen paljastaa mitä kaikkea sitä mukana oikein raahataankaan ;)
-Milla-

Vastaa
Inka 2.4.2012 at 17.36

Milla, mää laitoin sen teidän blogikirjoituksen jo kirjanmerkkiin, että voin käyä välillä muistuttelemassa itelleni, millaisesta kalustosta sitä vois haaveilla sitten kun uuden linssin tai rungon hankinta on edes vähän lähempänä.

Mää käyn harva se päivä lukemassa niitä omia postauksia, on ihan tosi kova hinku päästä uudestaan nimenomaan jenkkeihin road tripille. Ah, vielä jonain päivänä.. Mut kiva tietää että muutki haaveilee!! :)

Vastaa

Jätä Kommentti