Pallontallaajat.net
Valikko

Kesäfiiliksiä meloneista

Kirjoittanut Inka 4.4.2012

Pahoittelut kaikille, jotka otsikon perusteella päättelivät kuvien sisältävän jotain aivan muuta.

Söin eilen pitkästä aikaa hunajamelonia ja jo ensipuraisulta olin muilla mailla. Johtuneeko siitä että tuota kyseistä hedelmää on tullu nautittua pääasiassa kesäaikaan ja eniten kaiken hyvän lisäksi Libanonissa, kun lämmintä on ollu noin 30 tai sitten jostain aivan muusta, mutta aikamoisen kesäfiiliksen tuo makea herkku mulle toi. Hunajameloni olkoon siis ens kesän ykköshedelmä, joka lähtee mukaan Hollihaan puistoon viilentäväksi evääksi viltin ja chicklit -kirjakasan kanssa.

Tajusin nimittäin reilu viikko sitten, että mulla on ensimmäistä kertaa elämässäni neljän viikon palkallinen kesäloma ens kesänä. En voi käsittää miten siistiä!! Päätin, että en tee lomalla mitään muuta ko makaan puistossa ja luen hömppäkirjoja (ja treenaan), nams! Koska viime vuonna Suomi-kesä meni multa aivan ohi, ajattelin tulevina kesäkuukausina ottaa vahingon takaisin ja pysyä Suomen kamaralla niin paljon kuin mahdollista. Voi olla, että kesän aikana pitää pari ulkomaanreissua tehdä, mutta ne olkoot sitten työaikana. Vielä pitäis päättää, milloin mää sen loman pidän..

Kaiken hyvän lisäksi meidän reilisuunnitelmat sai tänään aikamoisen harppauksen eteenpäin! Kerron lisää, kunhan ollaan saatu ostettua lennot. Toistaiseksi kuitenkin vaikuttaa, että reili toteutuu, jes!

Onko ketään, joka ei vielä fiilistele kesää? :D

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti