Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Kirjautuminen Pallontallaajien keskustelupalstalle päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Kanankoipia ulkoiluttamassa - Archie gone Lebanon - Matkablogi
Pallontallaajat.net
Valikko

Kanankoipia ulkoiluttamassa

Kirjoittanut Inka 21.5.2012


Helsinki-Ateena -lennon jälkeen. So fresh, so clean!


Ihan makijat näkemät huoneen ikkunasta, koko katu oli ihan violetin peitossa!

Kreikkalainen aamiainen, kananmunia ja oliiveja. Ehkä noilla munilla elää..


Reilin eka yö takana, ja majapaikan vaihdos edessä. Ei tuo tavaramäärä vielä toistaiseksi hirvitä.


Lyhyt kävelymatka takana ja toisen yön majapaikka selän takana

Mandariinipuita, onko mikkään siistimpää? (Käytiin varkaissa, oli aika happamia!)


Fiiliksisä Kreikan kauneudesta, yritin myös hakia uskottavaa reilaajalookia yksittäisillä likatahroilla ympäri kehoa.


Lämmintä, YESS!!

Hilirimpsis ja terkkuja Ateenasta! Saatte nyt tulevien kahden viikon aikana tyytyä tällaisiin valtaviin kuvapläjäyksiin, sillä jutut voi käydä vähiin siinä vaiheessa, kun on aikaa läppärille. Reilin alkumetrit on menny aivan mainiosti! Lentokentältä suunnattiin suoraan meidän majapaikkaan Hotel Fivokseen (josta luulin että se on hostelli mut ei se meidän huone ainakaan ollu, hyvin perillä siis!), ja kipaistiin illan päälle vielä vähän tutkimassa lähihuudeja. Aamulla nautitun oliiveilla höystetyn aamiaisen jälkeen meidän piti vaihtaa majoituspaikkaa, sillä oltiin sovittu hotellin johtajan kanssa, että tsekataan molemmat sen omistamat puljut. Ei haitannut, sillä tää toinen paikka, hotel Diskouros on tuota toista makijampi!

Eka Ateena -päivä meni pääasiassa lämpöön ja aurinkoon tottuessa, Kreikan upeaa luontoa ihmetellessä sekä antiikin aikaisia ihmeitä töllistellessä. Pitkän päivän päätteeksi meistä oli tullut kaks punaniskaa, jotka koko illan sivelivät innokkaasti after sunia iholleen. Tästä se lähtee, sitähän ei tiiä jos vaikka sais tämän reissun aikana vähän väriä pintaan, nimim. kivat kanankoivet.

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti