Pallontallaajat.net
Valikko

Reissuväsymyksen kourissa

Kirjoittanut Inka 30.5.2012

Vaikka Zagreb oli ihana, kaunis, lämmin ja aurinkoinen, oli meidän kohtalona viettää Zagreb -päivä erittäin väsyneissä tunnelmissa. Siitäkin huolimatta, että takana oli koko reissun paras yöjuna, missä minä nukuin melkein kokonaiset kahdeksan tuntia. Karimin unet jäi tunnetusti vähiin ja se näkyikin kaverin olemuksessa aamusta alkaen. Onnistuttiin pinnistelemään aamupäivän ensimmäiset tunnit kaupungilla lämmössä paistatellen, mutta sitten oli pakko hakeutua puistoon nukkumaan – ja herätä hetken päästä vesisateeseen!

Onneksi sade lakkasi hetken päästä ja yritettiin uudelleen puistopäikkäreitä sillä kertaa onnistunein tuloksin, ja reilun tunnin kuorsaamisen jälkeen konkoiltiin hereille. Jaksettiin käydä syömässä ja suunnattiin hostellille, missä silmät painu kiinni jo kahdeksan aikaan illalla vaikka tulevan aamun herätys oli vasta seitsemältä. No, kerättiinpähän ainakin voimia reissun viimeisille päiville!

Lisää tästä aiheesta

2 Kommenttia

Anni 30.5.2012 at 22.35

Ihanaa lukee näitä kun oikeen pääsee fiilikseen mukaan ja tuntuu kun ois siellä kans!! Omat reilaushaaveet ei tosin tähän tyydy… Hauskaa reissua :)

Vastaa
Inka 1.6.2012 at 13.49

Jee kiva kuulla! Reilaaminen on kyllä yks mahtavimpia tapoja reissata. :)

Vastaa

Jätä Kommentti