Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Reilin viimeiset metrit - Archie gone Lebanon - Matkablogi
Pallontallaajat.net
Valikko

Reilin viimeiset metrit

Kirjoittanut Inka 1.6.2012

Kanaaleja, kapeita pikkukatuja, gondoleja, gelatoa ja pizzaa, niihin loppui meidän reili. 13 päivää Balkanilla oli loistava tapa aloittaa kesä, ja aivan mahtava paikka matkustaa. Saavuttiin eilen illalla Ouluun, ja kaikki lennot oli vähän ajoissa, mikä oli melko erikoista. Kaiken lisäksi sain juustolle lemuavan matkalaukkunikin takaisin tänä aamuna. Jes.

Palataan myöhemmin kymmenien reilipostausten kera, nyt pitää vähän levähtää.

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti