Pallontallaajat.net
Valikko

Päivä Ljubljanassa

Kirjoittanut Inka 4.6.2012

Palataan vielä hetkeksi (tai siis ketä huijaan, eiköhän näitä “hetkiä” jolloin palataan reilille tule vielä noin sata) viime viikkoon ja reilailuun. Tokavika kohde ennen Venetsiaa meillä oli Slovenian Ljubljana, missä vieraillessamme ei edes satanu kauheasti! Nautittiin siis semihyvistä keleistä ja superkauniista kaupungista. Olo oli tosin jo melko outo, sillä Belgradin ja Sarajevon jälkeen oli erikoista olla kaupungissa, missä oli kasapäin muitakin turisteja. Kaiken hyvän lisäksi Sloveniassa oli vielä eurotkin, niin tunnelma oli vähän niinko olis Ouluun tullu. Tai no ei nyt sentään.

Ljubljanahan on siis lohikäärmesillan kotikaupunki, ja ihasteltiinkin noita komeita lohikäärmepatsaita useaan otteeseen. Sen lisäksi keskustasta löyty kolme vieri vieressä olevaa siltaa, maailman parasta ruokaa tarjoileva meksikolainen ravintola, kukkula mistä oli mahtavat näkemät sekä tietty tympeitä rautatieaseman työntekijöitä. Mitä sitä kaupungilta enempää edes kaipaisi.

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti