Pallontallaajat.net
Valikko

Ilta-aurinkofiilistelyä Ainolassa

Kirjoittanut Inka 11.6.2012

Nykästiin perjantai-illan auringon kunniaksi eväät reppuun ja suunnattiin kohti Oulun virheää helmeä eli Ainolaa. Ilma oli supernätin näköinen, ja aattelinkin aloittaa kesän jo perjantaina jättämällä takin kotia ja vetämällä ylle reilillä testatun spurkupaidaksikin haukutun neuleen. Ei varsinaisesti ollu mikään kuningasidea, sillä kauniista auringon paisteesta huolimatta ilima oli käsittämättömän kylymä! Tuuli aivan hulluna, ja neule ei tosiaan ollu tarpeeksi lämmin valinta, mutta rientelin aina sinne, missä arska paisto joten se oli aivan hyvä!

Kaupungille oli uskaltautunu hirviänä lössiä, ja puistossaki oli muutama muu piknikkeilijä lenkkeilijöiden lomassa.

Kuvissa on melko vahva syksyfiilis orastavan ilta-auringon vuoksi, sillä kello oli tuossa vaiheessa lähempänä kymmentä. Parin viikon poissaolon jälkeen tuntu että valoisuus on menny ihan hulluna eteenpäin, ja arska paistaa pitkälle yöhön asti, eikä sitä voi olla ihmettelemättä.

Vaikka ollaanki harmiteltu tässä viileinä tunteina aika paljon sitä, että tänä kesänä ollaan Suomessa kun säät on mitä on, ja viime kesä, kun oli kukkia ja lämpöä vaikka koko kylälle, oltiin muualla. Mutta aina ei onnistu, ja voidaanpahan ainaki nauttia noista superkauniista maisemista, mitä ei varsinaisesti kovin monesta paikasta maailmassa löydy!

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti