Pallontallaajat.net
Valikko

Palataanpa vielä Pariisiin

Kirjoittanut Inka 27.6.2012

Tällä hetkellä kelit ei aivan ensimmäisenä tuo mieleen melkein heinäkuuta, joten nykäisen tähän väliin parikymmentä kuvaa toukokuusta, kun Pariisissa paistoi aurinko ja oli ainakin toukokuuhun nähden loistava ilma. Tuostakin reissusta tuntuu olevan vähintään ikuisuus. Enkä voi muuta ku ihmetellä tuota mun tukan lyhyyttä, melko pätkäksi se tosiaan kynittiin viikkoa ennen tuota reissua. Mutta tokavika kuva-annos Pariisista, s’il vous plaît!

Lisää tästä aiheesta

3 Kommenttia

Anonymous 27.6.2012 at 12.05

<3 oli tuol kyl vähän erit kelit :)

Vastaa
jemi 27.6.2012 at 19.20

Hei pakko kysyä hieman neuvoa. Mistä ja millä lentoyhtiöllä olet Pariisiin lentänyt? Itse olen yrittänyt löytää edullisia lentoja sinne ihan mistä vaan Suomesta mutta ei tunnu löytyvän.. Ei taida Ryanairkaan sinne Suomesta lentää? Nyt kokeneemman vinkit olisivat siis tarpeen. :)

Vastaa
Inka 28.6.2012 at 8.21

Salla niinpä, mutta 13.päivä alakaa tääläki sitte kunnolla paistaa, kun mulla alkaa loma. :D

Jemi: kaikeksi yllätykseksi bongasin toiseksi halvimmat lennot Blue1 -yhtiöltä, jolla sitten liideltiin. Oikeasti halvoista lennoista ei voi kuitenkaan puhua, sillä noi makso oulusta noin 300e/naama/menopaluu. Jokusen kympin halvemmaksi olis tullu lentää norjalaisella, joka lentää Helsingistä suoraan Pariisin Orlyn kentälle. Mun mielestä Ryani ei lennä mutta kannattaa myös tarkistaa, josko Estonian air lentäis, niillä on kans aika hyviä tarjouksia ja yllättävän monta reittikohdetta!

Vastaa

Jätä Kommentti