Pallontallaajat.net
Valikko

Reilipaloja

Kirjoittanut Inka 1.7.2012

Olenko ainoa, joka ei millään voi uskoa että tänään ollaan heinäkuussa? Ikkunasta ei näy muuta kuin harmaata, ja tein just ilontanssin sen kunniaksi, että mun lomaan on vielä kaksi viikkoa eikä ne hiellä ansaitut lomapäivät kulu tämmöisessä kelissä, jes!

Reilikansio pullottelee edelleen kuvia, jotka aion julkaista myös täällä blogin puolella, joten vaikka matkasta tapahtuikin toissakuun puolella, ei annetan sen häiritä vaan mennään Skopjeen! Tuosta Makedonian pääkaupungista on täällä jo muutama kuva näkynytkin, mutta veikkaanpa että näillä saadaan sitä toivottua matkakuumetta nousuun niin ruudun tällä kuin silläkin puolella.


Makedonian pääkaupungin rautatieasema, missaisko joku  muuki sen?


Aleksanteri Suuren patsaan alla kävi joku muukin. Tämä on siis tungos skopjelaisittain.


Construction on mun englannin kielen lempisana, ja niitä oli Skopjessa meneillään kaikkialla.


Skopjessa oli myös vanha basaarialue, ja noista matoista olisin voinut ottaa rinkkaani jokaikisen.


Makedonian lippu, risti ja kaks miespatsasta, eli tää on just sitä mitä hallitus halusi.


Seuraava pysäkki, Belgradin päärautatieasema. Hivenen asemamaisempi kuin edellinen.


Miten näitä kuvia kertyykin kameraan aina miljoona? “Kuvaa sinä pienellä niin minä kuvaan isolla.”


Belgradista löydettiin aivan upeita maisemia! Siinä ei paljon tuuli tai vesisadekaan harmittanut.

Mulla ei oo tällä hetkellä muita lentoja varattuna kuin yhet Helsingin lennot ja sitten ne Brightonin. Alkaa jo vähän ahistaa, vaikka päätinki jo huhtikuussa olla koko kesän Suomessa. Mutta elokuulle vois jotain hankkia, joten voi olla että jaan pian ilouutisia teidänkin kanssanne, ainakin jos tämä kesä ei pian muutu.

Sillä aikaa, kertokaa te mitä kesäreissuja teillä on tulossa?

Ps. Saatiin eilen kutsu syyskuun alussa Beirutissa pidettäviin häihin. Miksi, oi miksi ne lennot maksaa tuplasti aikaisempaan verrattuna?

Lisää tästä aiheesta

2 Kommenttia

Saana 1.7.2012 at 11.59

Kesäreissuna toimii kuukauden hengailu Portugalissa ja sen jälkeen suuntana Chile ja työharjoittelu. ;) Olin ihan jee, että kerrankin kesä Suomessa, mutta tää meininki ei kyllä hirveesti nyt naurata kun ei oo yhteenkään hellepäivään vielä päästy…

Vastaa
Inka 1.7.2012 at 15.46

Saana mulla on ihan sama juttu! Viime kesänä olin Suomessa vain pari viikkoa, kun säät oli mitä mahtavimmat ja sen vuoksi päätin et nyt tää kesä kokonaan.. Ja mitäs, vettä sataa, jes!

Vastaa

Jätä Kommentti