Pallontallaajat.net
Valikko

Lentotarjouksien urhi

Kirjoittanut Inka 2.7.2012

Morovaan! Niinhän siinä kävi että meikätyttö ostaa pärräytti maanantaiaamun kunniaksi lennot. Kaikki alkoi kuten aina: surffailin lentoytiöiden sivuilla hyvien lentotarjouksien perässä ja kun sellainen osui kohdalle, tartuin, harkitsin noin puoli sekuntia ja ostin. En kuitenkaan tullut tänne vain rehvastelemaan kymmenen minuuttia sitten tapahtuneella ostoksellani, vaan ajattelin samalla vinkata siitä teille.

Hei oululaiset, Blue1 tarjoaa lentoja Köpikseen (menopaluu, tietty) suoraan Oulusta vaivaisella 120 eurolla. Älytöntä. Jos elokuulle on vielä reissu haussa, suosittelen tsekkaamaan.

Elokuun puolivälissä minä ja Kööpenhamina kohdataan jälleen. Oi, jospa saisin mukaan jonkun kaverin!

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti