Pallontallaajat.net
Valikko

Voihan Pariisi

Kirjoittanut Inka 4.7.2012

Joko alakaa Pariisi -kuvat kyllästyttää? No ei mikään ihme, sillä reissusta on kulunu jo hyvä tovi ja meikäläisenki Pariisi -vitsit alkaa jo vedellä viimeisiään. Tässä kuitenkin vielä vihoviimeinen kuvasatsi meidän reissulta. Loppureissusta piipahdettiin Montmartessa ja hikoiltiin kävellessämme kukkulalle. Ylin kuva on mukana muistuttamassa, että mun ei kannata lukea karttaa, sillä kuvassa esiintyvän rakennuksen kohdalta meidän oli määrä kääntyä vasemmalle, mutta kartanlukija-Inka posotti eteenpäin vielä pitkään, kunnes huomasi, että on aika kääntyä takaisin. En voi tajuta, miten oon koskaan selvinny esimerkiksi Barcelonassa itekseni, huh!


Matkalla Moulin rougelle seksikauppoja oli mistä valita


Se mylly, kuus miljoonaa muuta turistia ja turisteja ahdistelevat paikalliset, täydellistä.


Deux Moulins löyty mutta Amélie Poulainia ei näkyny missään. Sisään ei menty ko paikka on kuulemma pilalla.


Pariisin kattojen yllä, nams mitkä maisemat!


Palattiin vielä kerran Louvreen matkalla Seinen rantsua kohti. Tuolloin testattiin myös puistopäikkärimahdollisuus.


Seinen ranta ja markkinat. Tarjolla oli pääasiassa taidetta ja kirjoja, eikä ostettu kumpaakaan.


Palamu ja Eiffeli, mulle kelepas tämä.


Reissulaiset Louvren edessä, oltiin kai sitä mielissään vierailun jälkeen!


Ja loppuun pala parasta Pariisia eli kakkua, nams!

Ne oli siinä, lupaan. Ainakin hetkeksi. Kieltämättä kuukauden reissutauon jälkeen alkaa olla jo pientä kaukokaipuuta ilmassa, mutta lupaan myös nautiskella Suomen kesästä ainakin siihen elokuun puoliväliin saakka, kunnes hyppään sinivalkoisten siipien sisään ja suuntaan kohti Tanskaa.

Loppuun vielä summaus Pariisista.

Ihania asioita: kauniit talot, se että Eiffel näky vähän joka talon takaa, kaunis kieli mistä en tajunnu yhtään mitään, käveltävissä olevat välimatkat, lämmin ilima, mainiota ruokaa tarjoilevat ravintolat sekä tietty seuralainen!

Asioita, joita ilmankin pärjäisin: sairaan kallis ruoka, mun huono kartanlukutaito, turistiahdistelijat turistikohteissa ja hivenen ylimieliset ranet.

Lisää tästä aiheesta

2 Kommenttia

Nella 4.7.2012 at 12.12

Voihan itku kun täällä on sata ihanaa postausta odottamassa lukemista ja kommentointia, mutta en ehdi tehdä mitään kun on niin paljon duunia ja kuvauksia! Mutta perjantaina alkaa kuukauden loma ja aion paneutua näihin kaikkiin sitten hetimmiten <3

Ja tää on sulle:
http://www.rantapallo.fi/kaukokaipuu/2012/07/04/the-versatile-blogger-award/

Vastaa
Inka 5.7.2012 at 22.06

No mutta mahtavaa että on tekemistä. JA voihan loma! Aivan huippua. :)

Ja kiitti. :))

Vastaa

Jätä Kommentti