Pallontallaajat.net
Valikko

Retki Hailuotoon

Kirjoittanut Inka 5.7.2012

Nykästiin viime perjantaina viikonlopun kunniaksi auto alle ja nokka kohti Hailuodon lauttaa. Saarella järjestettiin viime viikonloppuna festivaali, jonne oltiin ajateltu mennä, mutta lopulta vesisateen vuoksi jätettiin menemättä. Perjantai-iltana Hailuodossa oli kuitenkin melko hyvä ilma, joten ihasteltiin maisemia matkalla saareen.

Lähtö veny melko myöhään, ja oltiin lopulta odottamassa lauttaa joskus kahdeksan jälkeen just sopivasti niin, että saatiin odotella puoli tuntia. Eipä se haitannut, sillä ilma oli tuulta lukuun ottamatta melko hyvä.

Karimin porukoilla on tosiaan mökki Hailuodon Marjaniemessä, ja vaikka meillä on tässä muutama vuosi yhteiseloa takana ja Hailuotoon pääsee tunnissa, en ollu käyny siellä mökillä kuin kerran aikaisemmin joskus kolme vuotta sitten. Oliki siis todella korkea aika piipahtaa mökillä. Alun perin suunniteltiin menevämme saarelle pyörällä, mutta onneksi katottiin vielä kerran sääennusteita, jotka lupas sadetta lauantaille ja otettiin auto alle.

Mukaan lähti vielä Karimin sisko koiransa kera, joten meillä oli melko hyvä porukka kasassa. Oltiin tosiaan melko myöhään perillä, joten illalla ei jaksanu enää muuta kuin ihastella majakan valoa, ihmetellä hurjan kovaa tuulta ja tietysti paistaa makkaraa takassa. Illalla vielä pari Aku Ankkaa naaman eteen ja se oli siinä.

Lauantaina ilma oli niin huono ko sääennuste oli antanu ymmärtää, ja viimeistään siinä vaiheessa haudattiin toiveet festarilauantaista. Oli siellä kuulemma ollu porukkaa ihan mukavasti, joten pitänee yrittää ens vuonna uudelleen, jos Bättre Folk järjestetään taas. Me otettiin iisisti koko päivä, ja illan suussa, viikon parhaan grillibrunssin jälkeen palattiin Ouluun. Oli aivan mahtava käydä vähän rentoilemassa mökillä, sillä Karimilla meni sunnuntai tiukasti töissä John Fogertyn keikalla, joten tuommoinen pikanollaus oli aivan paikallaan.

Huippuja kesän mökkireissuja meikälle ja teikälle! :)

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti