Pallontallaajat.net
Valikko

Loman alkumetrit

Kirjoittanut Inka 16.7.2012

Kesälomani alkoi täydellisesti. Viime viikolla juhlittiin Oulussa Rotuaari piknikkiä, ja perjantaina ennen varsinaisen ohjelman alkamista oli rotuaarilla tarjolla flamencomusaa kahden ilmaiskeikan verran. Suunnattiin Maukan kanssa kohti Bisketin korvapuusti- ja bebeleivospyötiä ja napattiin itsellemme parhaat päältä ja paineltiin kahvilan patiolle, joka humisi tyhjyyttään orastavan vesisateen vuoksi. Keikkojen alkaessa muutkin viekkaat leiriyty Bisketin edustalle, mutta muutaman vesipisaran muututtua ihan hirviäksi rankkasateeksi porukka katos hetkessä. Meillä oli onneksi sontsat mukana, eikä edes tajuton tuuli estäny meitä fiilistelemästä ihanan oululaisen Bajo Ceron keikkaa.

Illan päälle nappasin kainalooni toisen vanhan kaverin, jonka kanssa mentiin kuuntelemaan Bossanovaa Vanhalle Paloasemalle. Tilasin iltaseitsemältä perjantaina baarissa jäätelöä, sillä Paloasemalla myytävä ylikiiminkiläinen Sortolan jäätelö on vain niin hyvää. Baarimikko ei kuitenkaan useista varmistuksista huolimatta uskonut, että meikämimmi tosissaan tilaa jätskiä ja iskiki mulle naaman eteen minttudrinkin. Lopulta sain baarimikon uskoteltua, että jäätelöhän tässä ollaan vain ostamassa ja pikaisen tsekkauksen jälkeen sitä löytyi. Taisi tiskin toisella puolella ollut kaveri olla sen verran nolona, että pyöräytti mulle sitten kolme kertaa niin ison pallon kuin paikasta yleensä saa, ja vielä kaksin kappalein. Niinpä, kuusinkertainen määrä jäätelöä, nam! Nautiskelin sitten maailman parasta minttujäätelöä siinä melkein koko loppuillan ja Vanha Paloasema todisti taas olevansa se paikka, mistä saa Oulun parasta palvelua.

Lopulta ajeleskeltiin vielä mökille grillaamaan ja nollaamaan, yes! Tästä se loma lähtee.

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti