Pallontallaajat.net
Valikko

Venheiden keskellä

Kirjoittanut Inka 20.7.2012

Tänään suunnattiin lounaalle Hietasaareen paikkaan, minne kaikki venheilijät kokoontuu. Pikisaaresta Nallikariin kävellessä ravintola Seelari näkyy kolmijasti silloilta päin, ja oonkin monta kertaa siltoja pitkin kipitellessä miettiny, mikä siellä oikein pilkottaa. Näin perjantain kunniaksi saatiin Maukan kanssa aikaiseksi suunnata lounasravintola Seelariin vetelemään nassuihimme 6,5 euron lounasta. Totta puhuen itse sapuska oli kouluruokamaisuudessaan lievä pettymys, mutta miljöö ruotsalaisine veneilijöineen ja upeine maisemineen oli todella mahtava! Ja leivoshyllyt näyttivät ainakin siltä, että sieltä ehkä saattaisi napata ne kaupungin parhaimmat cupcakesit, harmi vaan kun ne piti skipata, sillä vatsat olivat melkoisen täynnä lounasbuffan jäljiltä.

Veneet oli aivan mahtavia, ja ruotsia haastavat reissaajat saivat meidät haaveilemaan venereissusta Ruotsiin saakka. Olishan se makijaa tuommoisella omalla purrella. Huomenna kuitenkin suunnataan ruotsinmaalle ihan autolla, kun mennään Karimin kanssan viettämään meidän vuosipäivää niinkin eksoottiseen paikkaan kuin Luulaja. Jännää!

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti