Pallontallaajat.net
Valikko

Gammelstadissa

Kirjoittanut Inka 23.7.2012

Viikonloppu vierähti Luulajassa tosi nopeasti mutta erittäin mukavasti. Lauantaina lähettiin liikkeelle Yli-Iistä kymmenen aikaan aamulla ja oltiin siinä iltapäivän puolella perillä. Ennen sisääkirjautumista hotelliin meillä oli kuitenkin pari tuntia aikaa, ja päätettiin käyttää se keskustan ulkopuollella, kymmenen kilometrin päässä Gammelstadissa.

Vanha kaupunki on aikoinaan rakennettu kirkon ympärille, ja vieri vieressä tönöttävät identtiset punaiset mökit alun perin majoitustiloiksi kirkkoon kauempaa saapuville. Kirkkokaupunki oli yhtä punaista mökkiä. Gammelstadissa ei hirveästi ole mökkejä, kirkkoa ja peltoja lukuun ottamatta nähtävää, mutta rento tunnelma ja Vaahteramäkifiilis paransivat vierailukokemusta melkoisesti. Meille ainakin kävi tuo parin tunnin vierailu ihan kelevosta ajantappokeinosta, ja olihan tuolla nyt hienoa.

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti