Pallontallaajat.net
Valikko

Huikean hieno heinäkuu

Kirjoittanut Inka 2.8.2012

Niin se vaan kävi että kuu mennä tärräytti ja vaihtui elokuuksi. Mulla on takana aivan loistava heinäkuu siitäkin huolimatta, että kuukaudesta vain kaksi viikkoa meni lomaillessa. Aikaa on kuitenkin kuvien perusteella löytynyt ainakin syömiselle, rennolle oleskelulle ja kavereiden kanssa hengailulle, pieniä reissuja ja mahtavia maisemia lukuun ottamatta.

Kun syksy iskee, palaan luultavasti näihin kuviin uudelleen ja uudelleen. Vielä ei kuitenkaan oo sen aika, sillä mulla on lomaa jäljellä vielä reilu viikko, ja se käytetään ahkeraan rentoiluun. Alkuviikon Helsingin -reissulta mukaan tarttui nimittäin kolme romaania, jotka pyhästi lupasin lukea vielä loman aikana. Tällä hetkellä ensimmäinen on jo melkein kahlattu läpi, joten vauhti on ainakin hyvä.

Toivottavasti kaikilla muillakin oli mahtava heinäkuu, ja syksyhän alkaa sitten vasta syyskuussa…

2 Kommenttia

Ulla 3.8.2012 at 16.14

Aivan ihana postaus ja kuvakollaasi! Kesä on kyllä niin ihanaa! Ja sää näytät tosi sievältä, hyvin sopii lyhytkin tukka sulle :)

Vastaa
Inka 4.8.2012 at 9.32

Kiitos Ulla! Määki alan pikkuhiljaa tottua tähän, joten ihan hyvä vaan. :) Ja voi vitsi kun vois mennä takaisin noihin aurinkoisiin päiviin, tää elokuun sade ei oo kyllä mistään kotosin.

Vastaa

Jätä Kommentti