Pallontallaajat.net
Valikko

Kaukokaipuu

Kirjoittanut Inka 7.8.2012

Kaks kuukautta Suomessa on tehnyt tehtävänsä, ja oon valmis lähtemään reissuun. No okei, ulukomaanmatkailua harrastettiin toki pari viikkoa sitten kun mentiin Luulajaan asti, mutta sitä ei ehkä lasketa. Eikä sekään, että kävin viime viikolla Helsingissä oikein lentokoneella korvaa ulukomaiden reissufiilistä.

Työrupeaman alkuun matkustan ens maanantaina Kööpenhaminaan, mutta siitä huolimatta mun mieli halajaa pilvenpirtäjien keskelle. Oon tänään tsuumaillu jo useaan otteeseen lentoja New Yorkiin, mutta koitan malttaa vielä muutaman kuukauden ennen kuin ostan.

Viime vuonna harmittelin sitä, kun olin elokuun poissa Suomesta. Samalla päätin, että tänä vuonna hommat on toisin. Viikon Suomen elokuuta eläneenä en ole kovin vakuuttunut, ja taidan varata ens elokuulle lennot vaikkapa Nykiin. Olin muuten yllättynyt kun äsken kattelin lentoja ens vuoden kesälle HKI-NYC -välille, ja Virgin Atlantic oli toiseksi edullisin lentoyhtiö. Taidetaan siis hilipasta sillä.

Lisää tästä aiheesta

4 Kommenttia

Ulla 7.8.2012 at 15.51

Kannatetaan! =)

Vastaa
Inka 7.8.2012 at 17.43

Jes, onneksi Ulla sinnuun voi aina luottaa! :)

Vastaa
Anonymous 2.12.2012 at 20.48

ehdottomasti kannatan!

Vastaa
Inka 3.12.2012 at 9.12

Onpa hyvä!

Vastaa

Jätä Kommentti