Pallontallaajat.net
Valikko

Porvoo, Suomen kaunein kaupunki

Kirjoittanut Inka 7.8.2012

Nykästiin tyttöjen kanssa meidän viime viikon Vantaan -vierailun kunniaksi onnikkaan ja sillä kyydillä Porvooseen. Aluksi suunniteltiin matkaa vesireittejä pitkin paatilla, mutta lippujen suolainen hinta veti meidän nöyriksi ja lähemmäs maata. Tiistaille tuli onneksi aivan loistava keli, joten edes bussikyyti ei fiilistä vetänyt tuumaakaan alemmas. Koko päivä meni Porvoossa seikkaillessa, ja tuliaisena oli tietty vajaa kilo sulanutta Brunbergin suklaata, kuinkas muuten.

Yllättäen ei oltu ainoita Porvoon -tutkijoita, mutta se ei haitannut. Koluttiin pikkuruisia lahjatavara-, sisustus-, ja koruliikkeitä kyllästymiseen asti, ja lopulta etsittiin baarina toimiva paatti, johon asetettiin takamuksemme sen verran pitkäksi aikaa, että muutama lasi ehti tyhjentyä.

Mulle tää oli kolmas kerta Porvoossa, ja vaikka vierailu Brunbergin varsinaisessa tehtaanmyymälässä jäi väliin, oli reissu aivan mahtava. Oon koko kesän odottanu vierailua suomalaisissa puukaupungeissa, ja viimein pääsin! Alun perin haaveilin meneväni Naantaliin tai Raaheen, mutta melekosen hyvin tuo Porvookin kelepas. Ehkä tästä pittää ottaa tapa!

Lisää tästä aiheesta

2 Kommenttia

Laura 8.8.2012 at 7.43

Onpa samanoloista kun Naantalissa! Niin kaunista, Suomessakin voi ihastua paikkoihin. :D Pitäis vaan mennä ja käydä :)

Vastaa
Inka 8.8.2012 at 8.39

Naantalissa on kyllä kans ihan tajuttoman nättiä, unohin sen kokonaan! Suomesta löytyy kyllä ihan hulluna helemiä, vitsi kun niitä vaan osais arvostaa samalla lailla kuin ulkomailta löytyviä paikkoja, pitää vissiin vähän kouluttaa ittiä että ei aliarvosta sitä, mikä löytyy läheltä. Kiitos herätyksestä Laura!

Vastaa

Jätä Kommentti