Pallontallaajat.net
Valikko

Makijasti perille

Kirjoittanut Inka 14.8.2012

Eka päivä Köpiksessä alkaa olla takana ja vielä toinen on edessä, mutta palataanpa siitä huolimatta vielä eiliseen. Jos oon aivan rehellinen, en muista millon lento olis menny aikaisemmin noin smoothisti. Toki sitä osas odottaa, kun matka taittui ilman välilaskuja, mutta että kokemus olis ollu niin mukava mitä se nyt oli. Blue1 nimittäin hiljattain hankki aimo satsin uusia koneita, ja yksi niistä sattui myös meikäläisen reissureitille. Penkkejä oli samat 2+3 kuten aikasemminkin bluukkarin koneissa, mutta penkit tuntu jotenkin paljon isommilta ja pehmeämmiltä. Yllättäen maanantai-illan Oulu-Köpis -välin kone oli meleko tyhjä, joten sain koko kaksi penkkiä itelleni. Siinä hetken torkuttuani lentoemo tuli tarjoamaan teetä ja kysyi samalla, josko mulle kelpais lainaviltti ja -tyyny, niin sain paremmin nukuttua. Voitte arvata että kelepas, ja loppulento menikin sitten vaakatasossa unisissa oloissa.

Mipa lensi tosiaan mun kaveriksi Lontoosta, ja meidän lennot sattui sen verran hyvään saumaan, että mun lento laskeutui vaan tuntia ennen sitä. Päätin sitten ootella lentokentällä, ja mukavasti siinä meniki melkein pari tuntia, kun mimmi viimein saapui näkyviin. Olin unohtanu kokonaan Schengenin ulkopuolelta tulijoilta vaaditut passintarkastukset, mutta yllättävän heleposti se aika siinä kentällä sitten kuitenkin kului.

Hypättiin junaan lentokentältä (makso jotain viis eurua!) ja vartin kulukemisen jälkeen oltiin Kööpenhaminan päärautatieasemalla, mistä käpsyteltiin sitten toinen vartti meidän hostelliin, joka on Danhostel Copenhagen City. Tää oli pitkään yks Tanskan vanahimpia rakennuksia 18 kerroksellaan, ja meidän huone sijaitsee 16. kerroksessa. Ihasteltiin huuli pyöriänä ikkunasta avautuvaa maisemaa, mutta sitten oli pakko alakaa nukkua. Oli se ihan makija aamullakin.

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti