Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Kirjautuminen Pallontallaajien keskustelupalstalle päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Viimeiset kesäjuhlat - Archie gone Lebanon - Matkablogi
Pallontallaajat.net
Valikko

Viimeiset kesäjuhlat

Kirjoittanut Inka 19.8.2012

Niinhän se kävi, että meidän taannoisella Luulajan reissulla Karim iski polvensa asfalttiin ja kysäisi multa yhden niistä elämän suurimmista kysymyksistä. Myöntävää vastausta juhlistettiin eilen, kun meidän isän takapiha täyttyi mun ja Karimin rakkaimmista ystävistä. Kukaan ei nykyään pidä kihlajaisjuhlia enkä voi millään tajuta miksei, sillä eiliset juhlat oli yhet koko kesän parhaimmista.

Valokuvausseinä takas, että jokaisesta vieraasta saatiin muistoksi valokuva ja taidettiinpa napata myös meidän perheestä kaikkien aikojen ensimmäinen perhekuva, muutaman vuoden myöhässä tosin, mutta parempi kai se on myöhään kuin ei milloinkaan. Vaikka sää oli vaihteleva, juhlat oli  mun mielestä melkoisen onnistuneet. Aurinkoa ja lämmintä riitti sen verran, että saatiin poseerattua kuusiaidan eteen pystytetyn valokuvausseinän edessä enemmän kuin tarpeeksi, muutamat pingisottelut pelattua ja parit mölkkyerät otettua. Sadepisarat toi mainiota tunnelmaa huvilateltassa ja katoksen alla istuskellessa, eikä etes sääsket häirinny, vaikka niitä on ollu meidän takapihalla ihan tajuttoman paljon niin kauan kuin muistan.

Oli ihana esitellä kavereille ne nurkat, missä minä oon kasvanu, ja oli vielä kivempaa että noin iso määrä ihmisiä vaivautui ajamaan aina tuonne poronhoitoalueelle saakka. Ja tartteeko ees mainita että sapuskat oli hyviä? Olisin halunnu tehdä teille kunnon kuvapostauksen meidän tarjoiluista, mutta photo booth -kuvauksen jälkeen kamera unohtui melko nopeasti. Uskokaa siis kun sanon, että ruoka oli hyvää ja sitä riitti.

Näiden juhlien jälkeen pääsee sitten suunnittelemaan niitä vähän isompia bileitä, ja voin kertoa että sitä on odotettu. :)

EDIT: Siirsin tämän häät -kategoriaan, löytyypähän helpommin.

Lisää tästä aiheesta

18 Kommenttia

Anonymous 19.8.2012 at 19.23

Paljon onnea :D

Vastaa
Inka 19.8.2012 at 20.50

Kiitos! :)

Vastaa
Ulla 19.8.2012 at 19.26

Voi Inka! Niin ihana uutinen <3 Onnea vielä täälläkin foorumissa! Ps. Karim saa kyllä kauniin rouvan :)

Vastaa
Inka 19.8.2012 at 20.51

Kiitti Ulla! :) Oon iteki ollu tässä melko fiiliksissä menneen kuukauden. Pitää nyt aloittaa hurja tukankasvatusprojekti (jonka eteen siis en voi tehä yhtään mitään) että meitsiki tuntee ittensä oikiasti nätiksi sitten sinä päivänä. Voi pojat! :)

Vastaa
Nelli 19.8.2012 at 20.12

tasta tuli jotenkin hirvean hyvalle mielelle itsekin! :)

Vastaa
Inka 19.8.2012 at 20.51

Jee! :)

Vastaa
Anonymous 19.8.2012 at 20.38

oli kyllä kivat juhlat ja parhaat ruuat! :) mutta tuosta yhestä kuvasta mulla on sanottavaa….. :D

Vastaa
Inka 19.8.2012 at 20.55

Huippua kuulla!! :) Ja mää tiesin että ko en jaksanu kysellä kaikilta erikseen julkaisulupia että tullee sanomista, sen vuoksi julkasin itestäni myös erittäin hehkeän ja herkullisen kuvan (kuva nro 14, jos laskin oikein), missä mulla on just syöty grillitikku kädessä ja oon autuaasti kaivamasa kielellä lihan rippeitä hampaitten välistä onnellisen tietämättömänä siitä, että munsta otetaan kuvaa just silloin. Riittääkö? :D

Ps. Laita ens kerralla nimi!!!! :D

Vastaa
Anonymous 20.8.2012 at 8.17

haha ei se oikiasti haittaa (paljo). :D hyviä kuvia on!

ps. ekkö nää muista kuka se anonyymi(serkkusi) on, joka saattaa vahingosa aukoa päätä täällä nimettömästi :D

Vastaa
Inka 20.8.2012 at 8.31

:D En mää tienny että nää luet tätä! Mutta hyvä, sano vaan jos tarvit meikän deittipalavelua… :D

Vastaa
Anonymous 20.8.2012 at 11.33

tottakai mää luen, aina! (oon vaa laiska kommentoimaan) :D joo enköhän mää pärjää ihan omin avuin, kiitosta vaan… ;D

Vastaa
Eveliina 23.8.2012 at 3.04

Hei Onnea!!! <3 Jee! Mä vähän jälkijunassa lueskelen siun viimeaikojen juttuja kun en reissussa ehtinyt blogiapajille…

Vastaa
Inka 23.8.2012 at 7.55

Kiitti! Tai oikeastaan hurjasti onnea teille!! En oo kateuspäissäni vielä ihan kaikkia sun reissupostauksia kahlannu läpi, mutta juhlakuvat näytti ihan tajuttoman ihanilta!

Vastaa
Eveliina 23.8.2012 at 20.28

Heheh, kiitos kiitos!! Ja juu, juhlat oli kyllä ihan parhaat! :)

Vastaa
Pingviinimatkalaiset 23.8.2012 at 22.05

Hei vitsit, vasta nyt tämän uutisen täältä bongasin! ONNEKSI OLKOON!!!
Se isompien juhlien suunnittelu vasta onkin poikaa, joten nautinnollista suunnittelua toivotan tietysti myös :)
-Milla

Vastaa
Inka 24.8.2012 at 13.10

KIITTI! Ja uskon, mikäs sen kivempaa ko suunnitella hyviä pileitä kaikille kavereille. :)

Vastaa
//aNNiKa 24.8.2012 at 1.24

Oi, ihanaa! Paljon onnea! :) Söpöjä kuvia..

Vastaa
Inka 24.8.2012 at 13.10

Kiitti Annika! :)

Vastaa

Jätä Kommentti