Pallontallaajat.net
Valikko

Pikkumatka ilmapallossa

Kirjoittanut Inka 25.8.2012

Makijoita maisemia vai mitä? Voi kun voisin sanoa olleeni itte kameran takana kun nuo maisemakuvat otettiin, mutta siihen aikaan taisin istua iloisesti autossa tsuumaillen kohti taivaalla lentelevää keltaista kuumailmapalloa. Meidän iskä täyttää ens viikolla 50 ja kuukausien pohtimisen jälkeen keksittiin lopulta antaa sille lahjaksi kuumailmapallolento. Mentiin porukalla saattamaan isää reissuun, ja oli melko mielenkiintoista seurata, miten pikkuruinen kori ensin nostettiin peräkärrystä maahan, ja kun noin sen korin kokoinen pallero rullattiin auki, paljastui sieltä se aivan järkyttävän kokoinen kuumailmapallo.

Karim ja Teemu pääsi pitelemään pallon suuta auki, kun sinne puhallettiin kylmää ilmaa. Se lämmitettiin liekillä sitten, kun koko pallo oli täyttynyt. Hetkessä se alako nousta yhä korkeammalle, ja lopulta kippari komensi matkustajat kyytiin. Iskän lisäksi koriin asteli kolme muuta hurjapäätä, ja tosi nopeasti kori irtos maasta ja lähti nousemaan korkeuksiin. Ei menny montaa minuuttia, kun Kalevan palloa ei näkyny enää missään. Vasta kun oltiin ajeltu autolla jokunen kilometri, leijaileva kuumailmapallo tuli taas näkyviin.

Reissu kesti tunnin, pallo nousi parhaimmillaan kilometrin korkeuteen ja sen noin 20 kilometrin matkan jälkeen reissaajille tarjottiin vielä skumppaa kokemuksen kunniaksi. Ei tarvi varmaan sanoa, että iskän mukaan reissu oli aivan mahtava? :) Ja mikä parasta, jopa mun kaltaiselle nysvälle tuli tuon perusteella fiilis, että voi kun pääsis iteki joskus!

Lisää tästä aiheesta

2 Kommenttia

Nella 28.8.2012 at 8.54

Oh, ihana ja ikimuistoinen lahja! Tuollaiset elämyshommat on muutenkin aina parhaita, in my opinion. Tavaraa on turha ostaa, ellei keksi jotain ihan tosi specifiä.

Mut tää oli tosi nasta!

Vastaa
Inka 29.8.2012 at 7.27

Joo me mietittiin tosi pitkään kaikkea muita juttuja, mitkä nyt jälkeenpäin tuntuu ihan tajuttoman tylsiltä tämän rinnalla. Onneksi tehtiin tuo valinta. :)

Vastaa

Jätä Kommentti