Pallontallaajat.net
Valikko

Mettäkuvailua

Kirjoittanut Inka 2.9.2012

 

Juuri kun muistutin teitä edellisessä postauksessa siitä, että meikäläinen on aivan hirviän kova kosmopoliitti, otetaanpa pieni palautus todellisuuteen ja mennään metsään. Testailin nimittäin FujiFilmin makrokykyä kuvailemalla viime viikon mökkireissulla sateen jälkeisiä tunnelmia. Piirto ei oo läheskään niin tarkkaa mitä esimerkiksi 1.4 -linssillä saa, mutta ihan mukiinmenevää. Olin oikiastaan melko yllättyny, miten hyvää jäläkiä tuolla oikeastaan saikaan.

Harjoitukset jatkuu edelleen, mutta oon kyllä jo melko vakuuttunu!

Lisää tästä aiheesta

4 Kommenttia

Laura 2.9.2012 at 20.52

Tosi hienoja kuvia! :) Ihana syksyinen suomalaismetsä. :)

Vastaa
Inka 3.9.2012 at 8.07

Heh, hyvä että syksyfanille ainaki kelepaa. :)

Vastaa
ems 2.9.2012 at 20.57

Ihania kuvia! Metsä on kyllä mahtava paikka :)

Vastaa
Inka 3.9.2012 at 8.08

Kiitti! Tuolla tuli kyllä mietiskeltyä miten sitä on etääntyny luonnosta. Lapsena suunnilleen kirmaili avojaloin muurahaispesässä mutta nyt alkaa inhottaa jo jos vahingossa poimii etanan marjan sijaan..

Vastaa

Jätä Kommentti