Pallontallaajat.net
Valikko

Food Lover’s Photo Journal

Kirjoittanut Inka 9.9.2012

Viime aikoina oon ollu tosi inspiroitunu valokuvaamaan. Sen lisäksi, että oon löytäny mahtavia valokuvablogeja joista oon saanu inspiraatiota x100:sen monipuolisuuden testaamiseen, oon myös ihastellu ruokalehtien ja -blogien valokuvasatoa. Mondossa ollessani sain ruokavalokuvaukseen hyviä aloittelijavinkkejä, mutta oon tässä vuosien aikana huomannu, että ne ei enää riitä, ja se kertoo toivottavasti taitojen kehittymisestä. Viime viikot oonki tuijotellu hienoja ruokavalokuvia analyyttisin silmin, ja yrittänyt sitten toistaa saman tyylin omalla kamerallani. Epäonnistumisia on takana reilusti, mutta onneksi myös niitä onnistumisia, ainakin yks.

Eilen opin käyttämään photarin tuttuja työkaluja uudella tavalla, ja se lisäs motivaatiota kehittyä ruokakuvaajana. Heräsinkin tänään kaheksalta kuvaamaan tomaatteja. :D Jostain sitä on lähdettävä.

Lisää tästä aiheesta

2 Kommenttia

Laura 9.9.2012 at 18.23

On nuo kyllä hyviä kuvia! Vois luulla että myös hyviä ruokia! :D

Vastaa
Inka 10.9.2012 at 15.43

No oli kyllä! :D

Vastaa

Jätä Kommentti