Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Kirjautuminen Pallontallaajien keskustelupalstalle päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Ruskaretkellä - Archie gone Lebanon - Matkablogi
Pallontallaajat.net
Valikko

Ruskaretkellä

Kirjoittanut Inka 22.9.2012

Käytiin tänään Hietasaaressa ruskaretkellä ja paistamassa makkaraa. Kaupasta ei saanut enää tapolan nautamakkaraa, mutta onneksi löytyi toinen siaton hyvälihainen makkara, joten homma ei mennyt aivan hänekseen. Vähän aikaa saatiin nuotiopaikkaa hakea, mutta se ei paljo haitannut noissa maisemissa. En ollu koskaan aikasemmin (!) paistanu makkaraa Hietasaaressa, joten tulipahan seki tehtyä. Ja taas löyty uusia paikkoja Oulusta!

Lisää tästä aiheesta

1 Kommentti

Hetki ennen talvea | archie gone lebanon 15.3.2014 at 19.07

[…] eteläpuolella, ja ne täytyy ehdottomasti käydä tsekkaamassa vielä sitten paremmilla keleillä. Toissasyksynä käytiin kokeilemassa myös alueen […]

Vastaa

Jätä Kommentti